Bttlll Zehrazeynall önemli olan sağlıklı olması ama kız istedim erkek çıktı :) nasip :) 2. Umarım kız olur tabi doğumdan sonra bir daha çocuk yapmayı düşünürsem 😁
Elsu26 Zehrazeynall kız erkek fark etmez yeter ki sağlıklı olsun ama Allah var ilk çocuğumun hep erkek olmasını isterdim rabbim gönlüme göre verdi çok şükür ileri de ikinci bi çocuğum olursa onunda kız olmasını isterim 😊😊
iki_bal_annesi58 Zehrazeynall bekarliktan beri ilk çocuğumun kız olmasını istiyordum Rabbım nasip etti oldu çok şükür.. İkinciye hamileyim kızıma eş istiyordum beraber buyumeleri için çok heves ediyordum Rabbım bir kız daha nasip etti araları 3 yaş 1 ay olacak kızı erkeği yok hayırlı sağlıklı evlat olsun başımin üzerinde yeri var Rabbım hangisini layık görürse bir yandan da içimden erkek geçmedi değil hani 🤭🥰
Esmaa40 Eli ayağı düzgün olsun, aklı yerinde olsun, anasına babasına vatana millete hayırlı bir evlat olsun kız erkek fark etmez :)
Ece003 Zehrazeynall bende erkek bebek bekliyorum ama kızım olucak ilk çocuk çokta önemli değil tabikide ama kızlara daha güzel cicili bicili şeyler var 😄