ebruus bugun 36 ya girdik. basladik hurma pilates topu ahududu caylarina meraktan olucem kac haftaya gelicek, kime benzicel nasil gecicek dogum azmi var cokmu var catlicam😂😂😂 varmi benim gibi olanlar 🥰🥰🥰🥰
Sibelbilen ebruus Beeen 38+4üm ne zaman dogurcam diye kafayi yedim sürekli keşke suan dogursam diyip duruyorum hala pozisyonu almadi kipir kipir esim bile cok heycanli arrik gelsin diyor surekli ariyor bi belirti yokmu diye 😂
Sultanesat ebruus B ebruus valla benimki40+5 te geldi neler yapmadım neler en son eşimle koruasiz ilişkiye girmiştim o tetikledide birazda olsa geldi oğluşum🤭🤭😂😂😂
Annesininbitanesi1 ebruus ben 36+4 olduk herşeyi yapıyorum o kadar heyecanla bekliyorum ki sonlara doğru hiç geçmiyormuş zaman diyorum
DemetF ebruus ben 35 im bugun doktora gittim.bebek yerlesmis ama tamda donmemis dogum kanalimiz kapali kg 2500 dedi.2 hafta sonra cati ve nts gircem.dogum kanali ne zaman aciliyor acaba 🤔
RumeysaNur34 ebruus öyle tabiki sağlıkla kavuş canım bitmiş zaten az kalmış kavuşnimanıza hayırlısı ile 🤲😇
Sibelbilen ebruus Squat plates topunda hareketler yapiyorum karnimla oynuyorum surekli pozisyon degistiriyolar ya öyle bi ihtimal diyorum😂
Annesininbitanesi1 ebruus geçen hafta 2900 ü canım bu hafta çatı muayenem var doguma karar vercez inşallah
Beyzolas ebruus 35 im bende korku heyecan ne zaman gelcek bir an önce gelsin sabırsızlığı sonra yok yok zamanını beklesin diyorum artık kavuşmak istiyorum sağ sağlimmm 😌😌