Kubra5538 kckelf123 ben acıbademde Özge İdem Karadağa gidiyorum çok çok memnunum çok pozitif çok ilgili bir doktor tavsiye ederim ☺️
Beyzolas kckelf123 dünyam da züleyha güZele gidiyorum çok memnunum çok ilgili bi doktor tavsiye üzerine başlamıştım bende siz neden kararsız kaldınız ? ilk öğrendiğimde de memorial da ülkü hanıma gittim o da çok iyi bi doktordu ama memorial ücretleri bana biraz uçuk geldi o yüzden devam etmedim oraya
kckelf123 Kubra5538 yanlış anlamazsanız ücret ne kadar oyak indirimi oluyor acıbademde ama yinede merak ettim
kckelf123 Glyyyy yeni hamileyim bi kere özel dünyam hastanesi Züleyha hocaya gittim devam edip etmemeye kararsızım
kckelf123 Fy38 eşim askeri personel uzakta uzakta oluncada kadın doktor tercih etmeni istiyorum diyor biraz kıskanç 🙄
Kubra5538 kckelf123 315 lira muayene ücreti. Doğum en son kaç oldu bilmiyorum ama standart paket 8bindi galiba
Glyyyy kckelf123 bende erciyes hastanesi zerrin avula gidiyorum gayet memnunum tecrübeli ve çok güzel aydınlatıyor
Gulipek34 Erciyes hastanesi Bihter Senem Feyzioğlu doktorum. Çok memnunum. Muayene ücreti normalde 200 ama asker polis indirimiyle 160 oluyor. Hastane çok temiz, doktor da çok ilgili. İstanbul dan tavsiye üzerine geldim, iyi kide gelmişim diyorum
kckelf123 Beyzolas aslında kararsız kalmaktan ziyade başka hiç bi doktor araştrmadan gidince acaba başka doktorlaradamı baksam dedim kendi kendime yoksa ilgiliydi
Tubakybl kckelf123 hümada Cahit gözüakça çok bilgili mükemmel bir doktor kime sorsanızda bilir alanında iyi olduğunu cokta hastası var
Zehraspl kckelf123 ben humada akif yilmaza gidiyorum cok iyi doktor 200₺l0₺ dogum ucreti muayene ucretide sigortaliysan 85₺ sigortasizsan 120₺