Fatma9485 Slm arkadaşlar ben doğal maden suyu sade içemiyorum içine limon sıkıp icebiliyorum da bebeğe zarar olur mu
Hatunnn Fatma9485 canm banada doktorum yani alicagin seyi baska besinlerden yada zaten verdigimiz ilaclardan aliyosunuz soda icmesende okur demisti, bir sisenin icinde hangi maddeden nekdr oldugunu bilmiyoruz atiyorum mesela bi sisede fazla mg da olabilir bilmeden iciyoruz icmesen daha iyi demisti. Bende biraktim acikcasi hemen
Fatma9485 parasetamoll ben hiç içemiyorum sevmiyorum ama faydalı diye duydum onun için 1 tane içmeye çalışıyorum oda limon sıkarak
uzmezgulcan Zeynepreyyan hayırdır dövcen galiba ünlem münlem? İç demedim farkındaysan DOKTORUM BANA BÖYLE DEDİ DEDİM.
Anakralice Fatma9485 tam tersi limon zaten c vitamini yararı var fakat tansiyon problemin yoksa ama bir iki damla limonun zararı olmaz
Dyg34 Fatma9485 bende arada böyle yapıyorum ama sadece iki asit bşr araya geldigi için birden içme bu sefer gaz sıkısması yapıyo goysun sıkısıyo☹️😂
ybulut Hiçbir zararı olmaz tatlım.tam aksine sadesoda bebeğin kilo alımına ve gelişimine destek oluyor
Bskrt Cismmpoyraz48 mineralli su zararı olacağını düşünmüyorum, tabi sade olanların Hatta sıcak havalarda su kaybı olduğu için içmek gerek diyorlar, arıtma suyu içenlere de için diyor doktorlar suyun mineralini de süzdüğü için
Ntugba Fatma9485 sade maden suyuna sıkıp içebilirsin canım günde 1 tanenin faydalı olduğunu söylemişti doktorum içindeki minerallerin bebeğe faydası oluyormuş
Zeynepreyyan Kibarbaby aynen öyle normalde o tür şeyler hamilelikte yasak doktor nasıl izin vermiş bilmem