Babydream 9 haftalığım Hala doktor ve hastane konusunda kararsız kalan ben 🥺 bursada gittiğiniz ve memnun kaldığınız doktorunuz kim acaba ? Banada yardımcı olur musunuz
Momgirl16 Babydream merhaba canım özel esentepe hastanesi neşe kaplan Karakaş cok Memnunum istedigin herseyi sorabiliyorsun güler yüzlü ve cok ilgili bir doktor kesinlikle hic dusunmeden git derim 👌❤️
Gamze1351 Babydream özel Anadolu hastanesi Murat Kadıoğluna git çok memnun kalacaksın çok guleryuzlu ilgili bı doktor 👍☺️
Mucizem82 Ben şuan devlete gidyorum devltteki drum çok iyi ama özel dende dr bakıyorum ama bi türlü bulamadım iyi biri
Esraaer @Babydream medicana Pınar Türk 🌸sen daha sormadan herşeyi tek tek anlatıyor kafanda soru işareti kalacak ay bunu da sorsaydım dediğin hiçbişey olmuyor 9. Haftadan beri gidiyorum şu an 27 haftalığız koalamla ❤️
Babydream Gamze1351 o doktorun o kadar çok vukuatı var kiii 😂 bulunduğum yerde özel muaynesi vardı çok önceden annemin,teyzemlerin,yengemin doğum yaptığı doktor ☺️
Meldaa55 Çekirge doruk emel arslan yıldırim ilk cocugumda devletteydi emel hanima gittim cok memnun kaldim simdi ozele gecti yeniden hamileyim nasipse yine ona gidecegim tavsiye ederim