Minekorkmaz Aysenurgkdmn beni en cok nefes darlıgı zorluyor dik oturmazsam zor nefes alıyorum sanki yada psikolojik olabilir çözemiyorum onun harici cok şükür sıkıntım yok
Cansurts Aysenurgkdmn benimde 2 gündür var 27+1 olduk bugün oysaki şu zamana kadar sadece boğaz yanmam vardı 😄
Royalsun Aysenurgkdmn 27+3 haftalık olduk bizde. Bel ağrısı sırt ağrısı gece uyuyamama bacaklarda ağrı bu ara artış gösterdi. 🤯Ara ara kasıklarımdada ağrılarım oluyor sancı mı diye korkuyorum ama sonra geçiyor. Sizinde göğüslerinizde sızlama oluyor mu ama acı veren bi sızlama 😅
Eminemuhammed Aysenurgkdmn ayy bende bu haftalara kadar ağırlık falan yoktu şimdi bi tık başladı artık sırt ağrım boynum yatarken rahat edemiyorum nefes alımı şöyle bir derinden olmuyor ama çok şükür 💞🙂
Aysenurgkdmn Minekorkmaz olabilir aslinda cunku yorgan aldimda ustume sanki bi ordu beni sıkıştırmış gibi hisediyorum
Muberenay_25 Bende canım 27 şimdilik bende aynı az bel agrısı bide uyku istegi biz şimdi 7. Aya girdikmi
Aysenurgkdmn bayatkahve aynen eskiden 12 de yatardim sabah 8 de kesin kalkardim simdi saat 11 oluyo hala kalkasim gelmiyo
Aysenurgkdmn Royalsun benim gogus agrim baslamadi ama bel agrisi ve asiri uyku gelmesi oluyo bacak agrin icin gece yatarken yastik al arasina iyi geliyo
Filizz123 Bizde 26 haftalığızz çoktan başladı bel ağrısı sanırım bünyem aldığım kiloyuu ve üstüne bebekte eklenince kaldırmıyo 158 boyumm ve 73.5 kilom
Esraaer @Aysenurgkdmn bel ağrısı loading….Kızlar daha haftamız o kadar da çok değil ama bu bel ağrımız neden bu kadar çok mutfak tezgahında 15 dk dursam belim ağrımaya başlıyor ve bebeğim içimde resmen taş gibi oluyor sizinde öyle oluyor mu ?
Aysenurgkdmn Eminemuhammed aynen aynen artik bel agrisindan garip sesler cikariyorum esimin komigine gidiyo ve dalga geciyo ama cidden bazen yatakta donerken bile tutulup kaliyorum
zeeynepp19 Bel ağrısı uyku hali…. Şuanda bunu yazarken bile gözlerim kapanıyor o derece ama gece oldu mu da yatamıyorum o da ayrı birşey. Göğüslerim aşırı yanıp kaşınıyor bir de sanki bebişte hareket azlığı var perşembe günü kontrole gideceğim bakalım
Aysenurgkdmn zeeynepp19 benim bebiste ayni sadece agladigim zaman tekme atiyo onun haricinde asla bide uykudan uyandiriyo bazen oda annesi gibi eringec olucak galiba