67gl67 Merhaba hanımlar ☺️ 38+3 haftalık erkek bebek bekliyorum ama hala tık yok ☺️ artık merak ve heyecandan öleceğim ☺️ hiç bir belitti yok ağrı sızı falan hiç yok.
Betl 67gl67 39+1 olduk hiç belirti yoktu bugün geçmeyen bel ağrım vardı şimdi kasık batması ağrısı eklendi bir düzenli sancı başlamıyor
pinartonguc 67gl67 SENLEN BEN AYNIYIZ KARDES BEKLEYELIM BAKALIM MEVLAM NEYLER NEYLERSE GUZEL EYLER. YARIN KONTROL VAR BAKALIM NELER DUYACAGIM HAYIRLISI🙏
DenizveKumsal 67gl67 benimde 38+2 belim ağrıyor sadece bebekte aşağı indi bir hafta önce ama hala düzenli sancı kanama vs olupta doğumum bir türlü başlamadı 😔😔
67gl67 MamedovaAyten etrafımda ne kadar hamile varsa hepsi 10 15 gün önceden doğum yaptı çoğu erkek bebek bekliyordu ☺️ o kadar değişik bı duygu ki artık bı an önce kucağıma almak istiyorum 😍
Etraa Haftadayım. Doğurmak istiyorum artık. Açılma vardı bende de geçen hafta 3 cm di. İki üç gündür evi temizliyorum yürüyorum falan bakalım ilerleme olmuştur inşallah yarın kontrolüm var öğrenicem. Açılmam 4 cm i geçmişse Belki yatışımı yapacak suni sancıyla başlatıcak belki eve yollayacak. Gerçekten artık sonlarına geldiğime inanamıyorum. Sonsuza kadar sürecek hissene kapılmıştım çünkü😅 sabah ola hayrola
67gl67 Etraa bende doğurmak istiyorum artık 2 hafta önce nst de sancı çıktı açılma varmı diye baktılar yoktu ama tabi nst de çıkan sancıyı ben hiç hissetmedim ☺️ bu hafta gidince bakalım ne diyecek doktor merakla bekliyorum ☺️
67gl67 Betl ilk başta bel ağrısı oluyormuş kuzenim de bel ağrısı başladıktan iki üç gün sonra doğum yapmıştı.
67gl67 Benimde sadece bı iki kere kasıklarıma bıçak saplanır gibi oldu o kadar. Daha Nisan gelmesi falanda olmadı yada oldu da ben mi fark etmedim bilemiyorum.