asdfg3 Aranizda detayli ultrason yaptırmayan var mı, yaptırmadan doguran bi sorun olmayan. Gerçekten uygun fiyatlı bir yer bulmakta zorlanıyorum 🤦🏻♀️
Nazlimom asdfg3 bence yaptırmalısın bebeğin organlarını herşeyini inceliyolar ölçüyolar bende haftaya gideceğim özelde 500tl fiyatı
-Melek asdfg3 devlette yapılıyor sanırım ben Bursa’da sonomom da çok açtırdım 400 TL ödedim başka hastanelerde daha uyguna da vardı ama doktorum ya hastenede yada bu yaptırdığım yerde olsun istedi eğer bu şekil bir istek yoksa başka hastaneleri araştırın doruk da daha uygundu ama doktorum 2 seçenek sundu bana
Ceyhansu asdfg3 ben yaptırmadım ama doktorum iyice bakmişti bide devlette bi doktor bakmıştı olumsuz bişey demediler
Esrakly asdfg3 devlet ücret almıyor ki benim yaptırdığım sıra da benimde eşiminde sigortası bile yoktu devlette yaptırdım bende hiç bir ücret ödemedim
Sultanesat asdfg3 mutlaka yaptır ihmal etme canım en önemlisi zaten detaylı ultrason pahalı ama değer yani ben 1000 TL yaptırmıştım burdaki devlette olmadığı için özelde yaptırmıştım ama mutlaka yaptır derim
Cansurts asdfg3 Kesinlikle yaptır çok detaylı baktıkları için çocuğumuzun kalp sorununu detaylıda öğrenmiştik aksatmaya gelmeyecek birşey. İnşallah hiç birşey çıkmaz içiniz rahat olur verdiğiniz 500 600 tl olur sadece 🙏🏻🙏🏻
Sibel_l3 Bugun aradım randevu için üniversite hastanelerini eğer kontrole gidip detaylı usg randevusu alınırsa ücretsiz oluyormuş yoksa 180 lira başka ünide de 250 lira dediler, yani direk gidince ücretli devlettede
Efulim- Yaptırıp hiç sorun çıkmayan da olabilir ki var 😊 Ben bebeğimde böbrek genişlemesi olduğunu detaylıda öğrendim eğer yaptırmasaydım doğunca daha büyük sorunlar yaşayabilirdik ve zorluk çekerdik sorunun böbreklerde olduğunu öğrenene kadar. Mutlaka yaptırılmalı ne kadar olursa olsun fiyatı bebeğimizin sağlığından önemli değil 🌺 Bende özelde 550 tl verdim bu arada
Ceysii01 Efulim- bazen fiyat önemli malesef benim ikiz ve 1600 tl ücretler devlette sadece 2 hastane yapio onlarda ilk once kadindoguma randevu bul muayne ol sonra perinatolojiden gun alabilirsen al diyo zaten kimse bebeginden sakinmaz ama yoksada yaratamiyo😳