GizemCengiz Arkadaşlar en son doktor kontrolümde bebeğim 12+2 iken boyu 5.9 cm idi. Telefon uygulamaları hep daha fazla gösterdiği için kafama takılmıştı bir dahaki randevum haftaya. Sizin bebeğiniz 12 haftalıkken kaç cm idi hatırlıyor musunuz?
Ozdemiryksl GizemCengiz canım uygulamalar önde gidiyor ben de fark ettim. Ben henüz11 haftalığım 4.5 cm. Gönlünü ferah tut. Normal seninki.
Zypgri GizemCengiz 11+6 da 5,76cm di şuan 14 haftalığız 16 da çağırdı doktor bilmiyoruz nasıl gidiyor 🙏😘 bence normal içinizi ferah tutun
Bskrt GizemCengiz https://www.instagram.com/p/BhekOeAAhgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1lhrycbawm1kl Bu doğrusu
GizemCengiz Ozdemiryksl bundan da emin olmuş oldum sayenizde uygulamalar önde gösteriyor kesinlikle. Ben de doktora sorup duruyorum gelişme geriliği yok di mi diye
OktayMeltemSahin Hatırlamıyorum ben o haftayı ama kafanıza takmayın yani en fazla max.53 cm olarak doğuyorlar
GizemCengiz Bskrt kesinlikle ya iyice emin oldum sayenizde. Tribe girdim doktora sürekli normal mi gelişme geriliği var mı diye soruyorum
Ozdemiryksl Olmaz canım inşallah bebeişlerimiz sağlıkla gelirler. O kadar çok uyarıcı var ki, kafamız her şeye takılıyor. Rahat geçiremiyoruz en güzel 9 ayımızı maalesef.
Glsnisa14 BurcuDoanKse bir kanama veya tehdit oluştuysa doktor özel araçla git ama engebeli yol olmasın der bana öyle demişti bizim bir buçuk saat özel arabayla ama yine de düşünüyorum engebeli yollar var Orada da yavaş gidecek artık