Melek12 Arkdaslar Allah ızın verırse kızım olacak ismini esimle zeynep lina koymaya karar verdık ama herksten ekstra bır tepki alıyoruz ve hevesım kacıyor en cokta kayınvalıdem zeynep degıl lina koyacak dıyor herkese anlam veremıyorum bu kadar mudahale etmelerıne ve moralım cok bozuluyor Ve ne yapmam lazım yardım edın
Gizem51 Melek12 takma bana da diyorlar böyle isim.mi olur diye bende daha iyisini doğur köy dedim konu kapanıyor tavsiyem
AselNida Melek12 sana iki isim diye tepki veriyorlarmış bize öyle isim mi olur deyip kendi sevdikleri isimleri önerenler oldu.. dediğin gibi çok can sıkıcı ama takılma sen ismini koy gerisini de boşver kimseyi memnun etmek zorunda değiliz
Saremm Hic umrunda olmasin iki kizima da ismi ben koydum ikiside cift isimli . Heleki esimin tarafindan biri bu nasil isim dediklerinde anasi benim ben karar veriorum okdr diyorum. Soyleyemiorsaniz gormezsiniz diorum . Cunku hepsine uyuzum :)
Gulyllu Ay bana sa herkes aynı yorumu yaptı canımm Alya Dua olcak kızımın adı kendi annem bile sadece Alya olsun diye cok ısrar etti Herkes herşeyi cok biliyor ya 😏🤦🏻♀️
Fidashka Aynen ama aldirmamaya calisiyorum Dogrusu bende hep iki isime karsi cikanlardandim ama nasil oldu razi oldum bilmiyorum😃Esmanur
dolunay_6 Melek12 çok güzel isim bence hayırlısı olsun moralinizi bozmayın her zaman insanlar yorum yapmaya bayılır biz böyle istedik diyip kimseye de taviz vermeyin