34ferdadmrsy_ Merhaba kızlar 28 haftalık olduk 2 gündür boğaz yanmam var ne yapsam geçmiyor sizler ne yapıyorsunuz ?
yasolinn 34ferdadmrsy_ evet doktor yazmıştı canım benim çok bulantım oldu ilk zamanlar şimdi 37.haftaya giricem yine başladı bulantı kusmalarım kustuktan sonra müthiş mide ve boğaz yanması çekiyorum bi kapak içiyorum rahatlatıyor sakızın da faydasını görüyorum soğuk süt soda bana hiç yaramamıştı bünyeden bünyeye fark ediyo sanırım
mom8327 Süt veya yoğurt geçmezse rennie verdi doktor ama dikkat edin eğer kendi haline bırakırsanız mide hırpalanıp ağrı yapıyor bende çok fena ağrı yaptı
Ghosttt 34ferdadmrsy_ süt ilk başlarda geçiriyordu ama sonra oda fayda etmemeye başladı geçen bir postta elma yazmıştı biri ilk garipsedim ama yinede denedim gerçekten çok iyi geliyor mutlaka denemelisin
nurunhayali Bana soğuk süt ve sakız biraz rahatlatıyor. Bazen ejderha gibi hissediyorum kendimi ağzımdan alev çıkartacam diye korkuyorum çok kötü bişey ya 🤦🏻♀️Doktora desem ilaç verecek yani herşey içinde ilaç kullanmak istemiyorum 🤯
34ferdadmrsy_ nurunhayali ay bende ilaç içmek istemiyorum ama böylede olursa mecbur kalcam dedin gibi alev süpürecem artık😏
34ferdadmrsy_ yasolinn teşekkür ederim canım sakızı denicem ilaç içmemeye gayret etcem son çare ilaç yazdıracam