Pelinssoglu Sybabyss bi leğenin içine su koyun biraz da sirke koyun farketmez hangisi olduğu ellerinizi koyun biraz bekletin inşallah geçecektir
Sblatc Sybabyss ay ben bi kere bu şekilde elimi gözlerime sürdüm anam ağladı resmen. Benim de oluyo bazen çok zor geçiyo. Yoğurt sürmek iyi geliyo
Ceylin680 Sybabyss Sütte yada youttta bekletirseniz düzelir bide sürekli sabunlayin elinizi hemen gecer
Zeynepp97 Sybabyss Ayy hemen geçer umarım, ben bu hataya tahretlenirken düştüm yandım yandım diye dolanıp durdum evde 😂😂😂😂
Ceyhansu Dışarı çık ve yürüyüş yap bi o hatayı bi kere yaptım eşim unutmam icin dışarı çıkarmıştı yuruyus yaptım geçti ☺️NE yaptıysam fayda etmemişti be Urfa biberini cıplak elle soymuştum
Baranzeynep Ceyhansu bir adet urfa binerinden mi bahsediyoruz😂😂😂😂ben çuvalla temizliyorum derin dondurucu fln atmak için yada kurutmak için Vs elim yanıyor mu yanıyor eldiven dahi kullansanı z anestol ve Silverdin krem karıştıp sürüncé geciyo😂
219Eyll Sybabyss eczaneden stilex jel alıp sürün yarım saat sürmez geçirir hemen .gebelikte kullanılmasındada bir sakınca yok
Ruv123- Sybabyss çamaşır suyuyla yıka hemen geçiyor bende de oldu ve üç saat çektim ne zamanki çamaşır suyuyla yıkadım geçti
Ceyhansu Baranzeynep aman hiç sorma eşim getirmiş bende fazla acı deyildır Didim yaptıydım maffetti beni
Alp52 @Sybabyss domestosla yıka elini sonra normal el sabunuyla tekrar yıka Bi kaç kere benimde başıma geldi ben böyle yaptım da geçti ellerin tahriş olabilir nemlendirici sürmeyi unutma