Gamzecem Sol yumurtalık 23 mm hatta çatlamak üzere dedi doktorum ve çatlatma iğnesi vurdu hemen 36. Saatti bekliyorum kısmet bakalim Aralık 8 geri sayım başladı 🙏🙏🙏
Sevimlianne_adayi Gamzecem bende sağda 22 mm dedi ve çatlama vuruldum ardından bir gün sonra aşılama tarih Aralık 6 dedi doktor olmazsan geleceksin dedi
bigunanneolucak Gamzecem evet canım oluyor içinde hcg hormonu oldugu için gebelik belirtileri oluyor hatta 😵💫
Gamzecem Bfduam bugün 11.30 da çatlatma iğnesi vuruldum yarın 23.30 da ilişki önerdi doktor Çarşamba ve cuma birde bakalim hayırlısı
cocukhasretim Bfduam bende aşılama günüyle birlikte 6. Günüm 4 aralıkta kan testi istedi beklemedeyim.İnşaallah Hepimiz güzel haberler veririz🤲🏻
Bfduam Sevimlianne_adayi bende yok, su gibi akıntı çatlatma iğnesinden önce bir kez gelmişti, senin akıntın nasıl? Göğüs ucum hassas, mide bulantın ilk günler vardı geçti, sende durumlar nasıl?
Gamzecem Bfduam bendede akıntı olmadi bulantı ara ara oluyor ama göğüslerde şişlik ve hassasiyet oluştu bugün de
Bfduam Gamzecem iğne mi yapiyor böyle göğüsleri dersin? Bulantı ilk bir kaç gün yapmıştı geçti sonra.
Bfduam Sevimlianne_adayi haberde kalalım okursa farklılıklar, kasık altun nasıl? Bende bi hassasiyet var.