Cilekliruyam Acemianne12 kişiden kişiye göre değişen bir durum bence ikisi için kesin konuşmamak lazım herkeste farklı etkiler meydana getiriyor. O yüzden kim nasıl isterse o şekilde doğursun herkes kendini bilir kendi için en iyisini bilir🥰
ipek-nefes11 Cilekliruyam KadersizMelek canıımmm bunu düşünemedim ama hiç üzülme endişelenme bugün arkadaşım aynı senin probleminle doğumunu gerçekleştirdi çok şükür ikiside iyi hafif kan kaybı ile sorun çözüldü🤲🏻 Rabbim sanada kolay ve güzel sağlıklı bir doğum nasip etsin😘😘😘
yavuzhan1707 Black-34 benim mecbur olucak yanı öyle gözüküyor kitlenip kalıyorum en ufak is yapınca ama normali de gözüm yemiyor zaten
KadersizMelek ipek-nefes11 sağol canım Allah razı olsun inşallah 🤲🏻 Rabbim cümlemizi korusun sağlıkla kavuştursun hepimizi 🤲🏻❤️Arkadaşın hangi hastane ve doktora ameliyat oldu?? Onun adına da çok sevindim. Konuşmak imkanı olsa sorular sorardım
ipek-nefes11 KadersizMelek Mersin’de(Tarsus)devlet hastanesinde oldu tatlım doktorunu bende bilmiyorum
KadersizMelek ipek-nefes11 çok sevindim canım onun adına 🤲🏻 Rabbim bizleri de sağ salim kurtarsın inşallah 🤲🏻