Sahra56 kaçıncı haftadasın canım, birde detaylıyı parayla yaptıramadıysan bile keşke devlet hastanesinde bir perinatoloji doktoruna yaptırsaydın. Bazı kadın doğumcular bunu ultrasonda görüyor bazısı görmüyor. Ben normalde özele gidiyordum hep ama öğrendikten sonra perinatoloji takibine girdim. Yaşadığım yerde perinatoloji doktoru gidince normal uzman doktorlar ameliyatı kabul etmedi. 32.haftada çok fenalaştım, acil gidin Ankara yada kayseriye dediler. Bende gazi üniversitesi hastanesine gittim, şimdi prof a takiplendim yine özel olarak, Allah nasip ederse ameliyatımı da yapacak bu ayın sonunda gideceğim yatış verecek. Yani kısacası bunu sen hissedemezsin doktorun kontrol etmesi lazım. Ama şuda var ben hamile kaldığımda sürekli sezeryan dikişim sızlandı durdu,sanki ameliyattan yeni çıkmışım gibi acıyordu dikişlerim. Aklıma hiç böyle olacağı gelmedi,ve inan ilk kez kendi başıma gelince duydum böyle bir durumun olduğunu 😥 insan kendi başına gelmeden bilmiyormuş yani. Doktoruna mutlaka söyle baksın,ama keşke detaylıyı yaptırsaydın devlet hastanesinde.