35SD28 Kızlar kaç zamandır canım karışık dolma istiyordu. Bugün yaptım ekşi olsun diye içerisine sumak attım. Metabolizmayı hızlandıracağı için zararlı olabilirmiş 4 parça yedim. Daha yerdim ama bıraktım. Sizler hiç tükettiniz mi ? Şu an resmen korktum.
AdenEva 35SD28 her salataya çoğu yemeğe bi avuç sumak atıyorum hiç birşey olmadı. Bence bu şekilde her yediğinizi google aratırsanız hamileliği kendinize zindan edersiniz biraz doğal akışına bırakın.
35SD28 Ozlemyvz AdenEva Happy_001 marbling10 Semra12344 Sermec27 Bir an da aklıma geldi hemen nete bakıyoruz. Böyle de olmaz tabii ki 🤦♀️🤭 biraz fazla koymuşum. O bana ben ona bakıyorum resmen. Normalde nete bakmam nedense bakasım geldi. Teşekkür ederim 😇
marbling10 35SD28 baharat amaçlı eklenen sumak ne kadar olabilir ki. Her gün kaşıkla yeseniz zararı var tabi ama ben de bir tutam salataya eklerim hep
Sermec27 35SD28 valla hamileliğimde yedim bir cok şeyde toz sumak oğlum doğdu 5 bucuk aylık oldu valla bir sıkıntı yaşamadım
Sermec27 35SD28 olur olur ben nelere bakmıştım nelere 🙈🤭annelik işte ister istemez evham yapıyorsun 🥰
35SD28 Sermec27 Rabbim hepsini esirgesin. 1 kaybımız var o yüzden biraz korkuyorum. Dikkat etmeye çalışıyorum. Hepsi Allah a emanet 😊🤲
caghan_annesi 35SD28 inan sumaktan falan bişey olmaz ben etli çiğ köfte yedim bilmeden hemde baya iyi yedim kaç gündür uyku uyuyamıyorum bu internette araştırmak psikolojimi bozdu benim artık Allaha emanet olan oldu😞
35SD28 caghan_annesi Allahın izniyle bir şey olmamıştır inşallah. Bazen bilememek iyi. Sonra vicdan azabı çekiyoruz