DuyguAlkan Ntugba Sizin paylaşımınızı görmesem istemediğim bir hastahaneye gidecektim arada çok fark Yok ama ilk doğumum olacak inşallah. Reyap evime daha yakın sayenizde öğrenmiş oldum. Onların fiyat politikası kötü demek istedim.
Asu Neslisss selda hanm çok uğraşmıyo, sezeryancı, ancak kendiliğinden herşeyin olucakta öyle normal doğurtucak, öyle olsa ben knedim evde de doğururum😂
Dilaam Bulutalazinannesi merhaba doktorunuz günay gündüz mü bende kolanda rabia hanıma gidiyordum oat diye yurt dısına cıktı ortada kaldım günay gündüzü tavsiye etti acaba memnun musunuz
Bulutalazinannesi Dilaam evet canım Günay hanıma gidiyorum çok memnunum güler yüzlü iyi bir doktor tavsiye ederim 🤗
Bulutalazinannesi Dilaam 33 haftalık olacam yarın inşallah. Valla çok destekliyor ilk konuşmamız o oldu. Eğer açılma olursa çocukta ve bende bi sıkıntı olmaZsa sezeryana almam diyor. Pozitif bi insan o konuda destekçi oluyor.
gzmkly Beylikdüzü Kolan Hastanesi Fuat Karatepe kesinlikle tavsiye ediyorum her konuda çok bilgili bir doktor
gzmkly Bulutalazinannesi ilk başta öyle ama sonra herşeyi detaylı anlatıyor hemde güven veriyor bana ama tabii tercih meselesi yinede ☺️☺️
Dilaam Bulutalazinannesi Bulutalazinannesi merhaba günay hanım ne zaman çatı muayenesi yapıyor bilginiz var mı