ArzuGl yok yok evde de doğurmayalım da medilife da tercih etmeyin 😂 tamamen insana para gözüyle bakan insana insan olduğu için değer vermeye tenezzül etmeyen bi kuruluş kendileri😂 çok ciddi sıkıntılar yaşadık orayla hatt bi dönem doğan bütün çocukları sağlıklı sağlıksız hepsini bi ay küvezde tuttuklarını biliyorum sırf devletten ekstra almak için. Ayrıca kızım daha bebekken götürdüm acile yakın diye çocuk hemşiresi olmayan bi hemşire yine bebekler için uygun olmayan bi enjektörle yavrumun her yerini delik deşik etmişti en son doktorumuz hemşireyi görüp azarladı. En son gittiğimizde de 41 derece ateşli olduğu halde sıra bekledik bütün tahlilleri kanda mikrop görünce gereksiz bi şekilde karın ekgsi istedi eşime yaptırmayalım dediğim halde yaptırdı bi kaşık dolvene 500 lira verip çıktık bi enjeksiyon yapacaklarda aynı gün enjeksiyonu eczaneden bizim alacağımızı onlarında sadece 110 tlye yapacaklarını söylediler şok oldum enjeksiyonu yazdırıp gidip devlette yaptırdım ve ateşi yüksek diye hiç sıra beklemeden muayene olduk devletteki doktor saolsun bi tane de serum taktı kızıma o gece iyileşti bir daha da Asım atmadım oraya 😂