Doganmerve06 Merhaba Güzel Anneler ☺️ bugün 2li taramaya girdim doktora cinsiyetini sorduğumda kız olarak gördüm dedi 2li taramada cinsiyet ögrenen varmı veya degişkenlik gösterdimi ilerleyen haftalarda 🤍
Civcivinannesiii Doganmerve06 bizde ikili taramada ogrendik erkek dedi ama kesin diye bi ay sonra derim dedi🧿💙
camellia Doganmerve06 ikili taramadan önce öğrenmiştik ikili taramada kesinleşti genelde iki li taramada kesin belli oluyor
Doganmerve06 busrabelek ayy inşallah bizimde degişmez bir oglum var kız olsun çok istiyoruz 🥰 yorumunuz çok mutlu etti 🙏🌿
camellia Doganmerve06 15-16. haftalarda söylemişti doktorum kız diye sonra ikili taramadada kız dedi doktor
alparslanin_annesi 2 li taramada da demedi sonraki haftalarda da çok erken dedi cinsiyet için sadece kemik yapısını göre tahminde bulundu erkek die 14 haftayiz 16 da gidicez cinsiyete de ozamana belli olur dedi
Eslemmiraaa Doganmerve06 ikili taramada bebiş kendini gösterirse net %80 tutuyor çünkü cinsiyeti zaten gelişmiş oluyor
Msl_ege Doganmerve06 ben dün gittim söylemedi doktor 😏😏😏😏 bu haftada çok yanıltır 1 ay sonra öğrenirsin dedi
Mltmsncn Bana ikili taramada kız dediler ama 15.hafta net olarak erkek oldugu söylendi. Yani değişebilir.
Ebru021 https://resimyukle.io/r/qVeql4zJJ0 İkili taramada doktorum kiza benziyor dedi ama kesin değil dedi