duygulu62 Kızlar 21+1 deyız. Bebegım hala oynamıyor. İlk cocuk dıye söylüyorlar ama kafama çok takıyorum . 1 aydır doktor kontrolüne gıdemedım cuma detaylı us gırıcem kötu bısey soler dıye dr odum kopuyor 😔 sizlerın nasl gectı detaylı us sorun yaşayan oldumu?
Mrv1007 duygulu62 istanbulda perinatolog Ahmet Gül var ona gittim ben. Çok şükür hiçbir sorun çıkmadı, güzelce tüm organlarını inceledi. İnşallah sizin bebişte de hiçbir sorun çıkmaz. 23 haftalık olduk hala düzenli hissedemiyorum hareketleri arada sırada pıtırdıyor
busrakoylu duygulu62 canım bende çok heyecanlıydım ama çok şükür geldi geçti bizimkilerde öyle aman aman hareketli değiller bi gün çok belli etseler kendilerini diğer gün daha durgunlar sağlıklı olsunlarda🙏🏻🌸 devlette oldum ben maksimum 10 dk sürdü çok şükür güzel sağlık haberlerini aldık darısı sana kuzum🙏🏻😇
Mervbeder duygulu62 canım sakin ol Allah korusun bende tam 20 haftalıkken girdim geçen hafta yarın 21 haftalık olucam çok şükür Rabbime detaylıya girdim doktoruma belirttim henüz hissetmiyorum hareket ediyorsa da belkide ben anlamıyorum ilk olduğu için diye çok normal bu zaman dan sonra artık hissetmeye başlıcaksın dedi herkes bir olmuyor bazısı 15 haftalıkken bile hissediyormuş şaşırdım böyle şeyler duyunca ama pıt pıt bişeyleri dünden beri hissetmeye bende yavaş yavaş başladım
duygulu62 Mervbeder yanı bılmıyorum acelemı edıyorum ama hıc hıssetmemek uzuyor ınsanı . Çevrende herkes 16 da falan hıssetmıs bırde nasl oynanamaz aaaa falan dıye yorum yapnca ıyıce delırıyorm. İnş cuma gunu detaylı us güzel geçer 🥰🙏