behrem Mineeee ben de dün gece ağlaya ağlaya uyumuşum 😅 şimdi kolonya ve buz süreceğim bakalım en azından hafifler inşallah
behrem Melisct94 ben de şimdiden bir sonrakini düşünür oldum 🤔 kolonya ve buz iyi geliyormuş yorumlara yazmışlar bilginiz olsun sizin de
Melisct94 behrem Bende valla hadi ya deneyim o zaman diğerinde. 🙈 Annem demişti kolanya sür diye ben yakar diye cesaret edememiştim. 😂 Dinlesene artık demi çektim 5 gün 😭
behrem PnRTurK53 hahahahah ben de ilk gün bir şey olmayınca aynı şeyleri dedim ikinci gün dediğimle kaldım 😅 inşallah ikinci hafif olur bünye alışmış diye
behrem Mrymarvs elhamdulillah şanslıymışsınız, ben de dediklerinizi bir yapayım inşallah geçer çok sağ olun 🧡
Sedayznn behrem okuduklarıma su an şaşırıyorum çünkü 2.gün sadece hafif agrıdı 3.gün unuttum bile ben de hissettirmedi pek kendini hemşirede dedi ama kollarındaki kaslar iyiymiş şurdan vurim die ondan mı acaba vurulurken de anlamadım zaten şanslıyım valla 😀
Nefesliva behrem parol içebilirsin demişti hemşire benımde çok agırmıştı sol kolumdan vuruldu sol tarafıma yattıkca dahada agırmıştı
ncp1414 Şu an yorumlara göre buz koymamam onun yerine sıcak su torbası koymam ve kolonya ile ovmak gerektiğini çıkardım kolonya fikrini deneyeceğim.