Betfer Doğumuma son 5 gün ve gerçekten çok korkuyorum. Genel Sezaryan olacam paniklendiğim için çok korkuyorum . Olanlar bana öneri de bulunur mu sonrası için
busrakoylu Betfer ayyy yaaa hiççç korkma Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben o gün için öylesine sabırsızlanıyorum kiii bi an bi annn önce gelsin inşallah o günlerde bize canım sağlıkla🙏🏻🙏🏻🤩🤩🌸🌸🙏🏻🙏🏻
Ada_kacira Betfer ay kuzum niye korkuyon benim ikinci gebeliğim 23 haftalığım dua et bende böyle son 5 gün diyim ya kızımda bende genel oldum korkacak hiç bişi yok inan içini ferah tut sonradan allahım korkudan o heyecanı yaşayamadım bumuydu diceksin ☺️
Betfer Mucizesinibekleyenacemianne uyanmadan ağrı kesici yapın diyorlar cnm bende unutmasam öyle dicem
Ada_kacira Betfer tabiki tadını çıkar bu günlerin canm benim rabbim o kadar büyük ki hiç kimseyi zorda bırakmaz nasıl bişi kime benzicek kucaklayacağın zamanı düşün her zaman ☺️
busrakoylu Betfer ennnn alasını da yaparsın Allahın izniyle kuzum bi kucağına al hele nasıl da herşeyi unutacaksın kokusunu alınca anneliği tadacaksın🙏🏻🙏🏻💕😊😊
Betfer Ada_kacira sadece olumsuz düşünüyorum ve kendimi yıpratıyorum hep böyleyim ben. Çok alıngan olmuşum herşeyi takıyorum bu halimden usandım
Happy_001 Betfer bende sezaryan olcam ama korkum yok hatta heycanlıyım oglumu alcam kucagıma normal sezeryan ne fark eder herseyın sonunda cocugum uzu kucagımıza alcaz bunları bilerek hamıle kalıyoruz yanı boyle kendızıı korkutmaya gerek yok
Betfer Happy_001 işte bak ne güzel bi düşünce keşke bendede öyle olsa bende böyle bi insan olsam hep olumsuz hep olumsuz
Happy_001 Betfer kendine bebegı uzuyorsun canım pozitif Olcan herseyde hayir wardır canım oyle dusun mutlu ol cocugunu kucagına aldıgınızu dusunun
Ada_kacira Betfer düzelir canm ne kadar iyi düşünürsen o kadar iyi olur inan bana o alınganlık bizdede var 😂