duyguuudmr Merhaba kızlar ikizlere gebeyim. Doktorum ikili test ve fetal DNA istedi. Fetal DNA özellerde çok pahalı İstanbul’da bildiğiniz devlet hastanesi var mı yada yaptıran var mı?
charlottececi duyguuudmr aaa ben de ayni durumdayım merak icindeyim daha erken benim de doktor araştırıp karar vermemi istedi. Fetal mi amniyosentez mi sadece ikili test falan mi istedigime. İkizlerde fetal icin %91 dogruluk olur dedi ikili test icin %60-70 amniyosentez kesin dedi ama onu yaptirmam 😂 7+2yim daha ama arastir deyip anlattı.
Anne_N duyguuudmr fetal yaptırınca ikiliye gerek olmıyor ki. Fetal onun daha detaylı ve neredeyse kesin sonuç vereni. Ama ense kalınlığı ve sizin yaşınız fazla değilse ikili yaptırın. Risk yüksek çıkarsa nifty yaptırırsınız. Ümraniye eğitim araştırmada yapıldığını duydum sadece. Ama ben de özel yaptırdım
duyguuudmr charlottececi İkiliyi yaptırıcam ama fetal icin kararsızım bakalım arastırıyorum 10+2 yiz haftaya yapalım dedi doktorum 🐣🐣
charlottececi duyguuudmr ikizlerde sadece 3 hastaliga bakabiliyolarmis hepsine degil ben ona uzuldum bi. Ama yaptircaz sanirim fetal dna 🥺 iki kere mi aliyolar ucret acaba 🙄
gencanneyim Forumda yapmışlardı devlette yaptıran vardı. Arama kısmından bakarsanız bulabilirsiniz sanırım
duyguuudmr Anne_N İkiliyi yaptırmayı düşünüyorum sadece aslında bilgi almak istedim yinede belki ona karar veririm diye. Teşekkür ederim 🙋🏻♀️
Aysun1981 Ümraniye eğitim ve araştırma yapıyor diye bilgi var internette, sormak icin aradım ama ulaşamadım
Mayis Ben bugün özel yaptırdım çok araştırdım devlette hatta Türkiye de yapılmıyor diye yazıyordu heryerde yapılıyorsa çok iyi.