Halide_70 İlk gebeliğim ve 24. Haftadan itibaren alışverişe başlıyorum. Hazır listesi olan var mıdır? Desteklerinizi bekliyorum. 🙃☺️
mor_menekse1 Halide_70 bizde 22 haftalık olduk teyzesi şuracıkta bekleyelim minoşlar neler lazım oluyormuş bizde başlicaz bu hafta inşAllah :) cinsiyetlerimiz net olunca
mor_menekse1 Halide_70 inşAllah canım bu perşembe günü detaylımız var inşAllah belli olur güzel sonuclar alırız iki Dr de göründüm biri erkek dedi diğeri kıza benziyorlar dedi anlamdım gitti detaylı son care bnimkler de hep saklıyor ya göstermiyorlar hiç 🤗
Halide_70 mor_menekse1 benim kız da yüzünü göstermedi detaylıda. Hatta pozisyonundan dolayı bir sonucu görülemedi. 🙂 Ama sonuca göre bir kız bir erkek alışverişi artık kesin gibi. 🤗
minnakkuzumm Arkadaslar ben 22 haftalik ikiz gebeyim. bugün normalde adet günüm ve kahverengi akinti gibi bisey geldi. zaten akintim cok vardi ama bu kahvemsi başına boyle bisey gelen var mi
Halide_70 minnakkuzumm benim kırmızı sürüntü gibi lekem oluyor başından beri. 3 haftaya bir falan oluyor. Bu yüzden devamı gelmedikçe ki çok şükür gelmedi doktora gitmiyorum artık. Kahverengi lekelenmem hiç olmadı. Siz lütfen bunu acile giderek bir öğrenin.