Astral Merhaba kızlar, yarın renkli ultrasona gireceğim annemide götüreceğim ama malesef ki günde 5 tane kadar sigara içiyorum annem bunu bilmiyor renkli ultrasonda bu belli olur mu? Saçma gelebilir ama yanıtlarsanız sevinirim
mathildaa Astral detaylı ultrason mu? Valla dr soruyor canim sigara kullanma durumunu. Ona gore bi istatistik çıkıyor sanirim. Devlet mi ozel mi? Annen yaninda değilken ya da ozeldeyse ara telefonla söyle durumu anlat
Asenali Astral bebeğiniz de herhangi bir sorun çıkmasa ki inşallah çıkmaz anlaşılmıyor içiniz rahat olsun 😘
Derya2867 Astral ben de günde 5 tane içiyordum şimdilerde 1-2ye indirdim merak etme detaylıda çıkmıyor bir şey
Astral mathildaa özel hastane sorduğunda kullanmıyorum diyeceğim buna rağmen anlaşılırda söyler mi annemin yanında
Elsu26 Astral inşallah bir şey çıkmaz ama bebekle ilgili bi sorun çıkarsa doktor sigara içiyor musunuz dediğin de içmiyorum derseniz yanlış teşhis konulabilir ama bebekte bi sorun yoksa eğer ki inşallah yoktur senin sigara içtiğin anlaşılmaz
mathildaa Astral muhtemelen anlaşılmaz canim. En fazla ikinciye sorar iciyor musun diye suphelenirse. Ama sen yinede söylemeye calis dr a ya da hemşireye ben sigara içiyorum ama lütfen belli etmeyin diye ki teşhis konulacak bi durum olursa yanlis konulmasın. Insallahda bisey çıkmaz tabi
Sena2465 Astral söylemezler çünkü renkli detaylı ultrasona eş Bile alınmıyor yanlız gireceğini söyle illa anneniz gelsin denmiyor ki izin istersen izin verebiliyorlar ama pandemi nedeniyle izin istesen bile almıyor
Asenali Deletedmom93284 sizler gibi kırıcı bir şekilde öğüt almak istemediği için olabilir mi acaba. Daha anlayışlı yaklaşmanızı tavsiye ederim iyi günler 🥰
Astral Asenali kesinlikle herkes çocuğunu düşünür bir tek kendileri çocuklarına sevgi gösteriyor gibi davranıyolar hamilelikten önce 1 paketten çok içerdim bazen 5 e düşürebildim bırakamadım çok uğraştım ilk zamanlar bu sebepten dolayı hamileliğime sevinemiyordum bile tiryaki olmayan hiç anlayamaz bu durumu birazda irade meselesi
teletabi Asenali benim bebeğimde sorun yok mesela aksine doktor organ gelişimini çok beğendi ama plesantadan anlaşılıyor. Plesantada kireçleme yapıyormuş. Doktorum direk sigara içiyormusunuz diye sordu ve plesanta da kireçlenmeye en başta sigara sebep oluyor dedi
Astral Derya2867 ama plesanta da kireçlenme yapıyormuş ordan belli oluyomuş doktor soruyomuş o zaman sigara kullanıyormusun diye herkeste yapmıyor demek ki
sadem1 Astral hayır belli olmaz djjdjd ancak Allah korusun bi sıkıntı çıkarsa sigara kullanımı var mı diye sorarlar onu da sanmam
Deletedmom5545 Astral bana kimse sigara kullanıyor musun diye sormadı belli de olacağını düşünmüyorum
SgeceC Deletedmom93284 iyi niyetle söylemişsiniz ama bosverin anlatamazsiniz:) söylenecek çok şey var ama hiç birşey yok:)
Fk_noire Sorun çıksa da çıkmasa da ileride sorun çıkabileceği ihtimaline karşı dürüst olup bence kullandığınızı söylemelisiniz. Doktorunuzun hamileyken tek sigara kullanan hastası siz değilsinizdir elbette 😊.
_edaa Astral çıkmaz canım ultrasonda anlaşılmaz. Sigaraya bağlı gelişen bir anomali olduğunda doktor zaten bu sigaradan da oluyor diye söyler siz anlarsınız zaten. İçiniz rahat olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah🌸