Elaemreren Doktor çatı muayenesi yaptı 39+1 de çatı kemiğin sınırda dedi çocuğun kilosu şuan 3.200 gram
Mrs-Turkk Elaemreren banada öyle dedi ve risk almayalım bana güveen dedii çarşamba sezaryan olucammm🙈🥰
35lavanta Elaemreren Benim çatım dardı bebek kilo almasın artık dikkat et ozaman doğum olur dedi olduda 1 dikişim oldu sadece bebeğimde söylenen kilodan çok daha az doğdu zaten
Serap_kartal5 Elaemreren doktor normal doğum için deneyelim diye bir şey söyledi mi ? Nasip belki normal doğum yaparsınız 37 sonra hareketli olursanız vücudunuz ona hazırlanır
Elaemreren Mrs-Turkk banada haftaya gel dedi bi tekrar çatına bakalım ona göre sezeryan dedi risk almayalım dedi ama bilmiyorum normal doğurmak çok istiyordum
Znpgmz Bnm ilk dogumumda çatın dar dedi ama bn deneyelim dedim suni sancıyla doğum yapmıştım ama baya bı dikisim oldu 10 gün falan baya zorlandım ayağı kalkarken ve yürürken
Elaemreren Znpgmz hiç risk almayayım mı yani sezeryan hiç istemiyorum ama normaldede çok zorlanırım diye korkuyorum kaldım arada
Yesimmm12 Znpgmz Aynı ben ama ben çatı muayenesi olmadan doğuma girdim çatalda ebeler yanlarin dar dedi ve bir sürü dikiş attılar bana normal doğumdan korkar oldum 😥
Elaemreren Serap_kartal5 bir hafta daha bekleyelim çatına tekrar bakalım çocuğun kilosuna göre karar veririz dedi, şuan 39+1 im zaten aslında çok hareketli biriyim
Elaemreren Mrs-Turkk tabi öncesi sağlık bebeği riske atmak istemiyorum, ama sezeryanda annemden biliyorum az üşütse dikişlerim acıyo derdi veya az sıcakla dikişlerim kaşınıyo derdi, oyüzden bi sezeryana sıcak bakamıyorum
35lavanta Elaemreren 36. Haftada kontrole gitmiştim tam 3 kilo çıkmıştı 38 de doğum yaptım 2710gr 🤭🤭😂
Ikincinefes Benim catim dar denildi ..Normal dogum yaptim ,3280 gram …simdi ikinciye hamileyim kismetse oda normal olucak
Elaemreren Yesimmm12 önermez misiniz yani normal doğumu çatı darsa eğer banada yanlarındaki kemikler dar dedi doktor