Tugceayse Kızlar belim agrıyo bide bacak aram ağrıyo sol rahmimim bacak arasının yanı sizce sancı mı o yürürken bile zorlanıyorum bide cok fazla hareket yok dün k kadar
Damlasu_23 Tugceayse normal kuzum artk ağırlaşıyo sn Bende yürüdüğüm zaman bacak aralarım çok ağrıyo belim de öyle fazla ayakta kalamıyorum 36 haftalık oldum yatakta bile zorla dönüyorum
Seydadilek26 Tugceayse 32+5 benimde üç dört haftadır o şekildeyim benim erken doğum riskim var ağrılarım hep vardı ama artık daha da arttı normal dedi doktorum nstye girmismiydin hiç
Damlasu_23 Tugceayse yok fazla değil kişiden kişiye değişyo ama 36 haftalık olduktan sonra sertlesmeye başladı
Tugceayse Seydadilek26 benimde erken doğum riskim var simdi 8 de kontrolüm var hepsini anlat am 2 gece once sancı dan gece agladım
Tugceayse Seydadilek26 girdim cok girdim 10 gün once girdim en son yoktu sancı 26.haftada olmustu o zamandan beri hep yatıyorum zaten ama bugğn sokacak heralde
Tugceayse Güzel allahım hepimizi tez zamanda vaktinde kurtarsın yarabbim bide 2 bucuk yasında kızım var
Tugceayse Seydadilek26 gittik arabada vardı sancım Indesit hıc bısey yok sancı Falan nst ye gırdım normal az once sancısı olan vwn defıldum sankı oyle yanı
Seydadilek26 Tugceayse Yalanci sancılar canım bunlar çok normal zaten doğum sancısı olsa her şekilde anlarsın benimde ikinci gebeliğim ikibucuk yaşında kızım var seninde öyleymiş rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
Seydadilek26 Tugceayse inşallah bu biraz daha bekler canım baya olmuş zaten sağlıcakla alırsın kucağına inşallah
Semaberay Ayaktayken yuruyemiyecek şekilde kasilmaniz sertleşme oluyorsa idrar enfeksiyonu muhakkak vardır ihmal etmeyin ben sürekli geviriyorum mesanem kendi üretiyor antibiyotik içiyorum bebek rahatliyor kasilmiyor
Tugceayse Semaberay ay benım öyle oluyk demek ondan dur gideyim yarın vereyim sürekli kurtulamadım zaten bu illetten o kadarda dikkat ediyorum sürekli oluyorum ya