Elifff1504 Kızlar selam bende 9+1 haftalık hamileyim eşimle ayrılmak üzereyken hamile olduğumu öğrendim ve barıstık. Sizlere sorum şu, çocuk doğduktan sonra eşiniz de değişim oldu mu eve bağlandı mı yoksa koptu mu?
Gizem51 Elifff1504 eşinin kişiliğiyle alakalı ya sorumluluklarını alır eviyle ailesiyle olur yada tam.tersi zor gelir uzaklaşır inşallah evine eşine bağlı olur
Nilemyus Elifff1504 yeni evlendiğimizde ve hamilelik döneminde eşimle çok ayrı dünyalardaydık sanki. Bir nevi yalnızdım. Bebeğimiz olduktan sonra eşimin bana hayranlıkla baktığını farkettim. Oğlumla çok iyi ilgileniyordum terkemiz bakıyordum. Buda onun çok hoşuna gidiyordu. Ve zamanla bir aile olduk. Şimdi ikinci çocuğuma hamileyim.kısacası her erkek bir degildir ama erkeklerin geneli huzuru sever.bebeğine iyi anne olursan ailesine iyi gelin olursan kendisine iyi eş olursan vazgeçemez. Kadın olarak işimiz çok zor. Seninde Allah gönlüne göre versin.belliki eşini seviyorsun. Bebeğinle mutlu olun İnşallah.
Oglununannesi Elifff1504 aynı hep sadece hamileliğimde hastaymışım gibi davranıp beni eve bağlıyor 😠 birşey yaptırmıyo yediğime içtiğime karışıyor hoşuma gidiyor ama bazen boğuluyorm
Serii Herkes aynı olmaz ki bazıları çocuktan sonra evden uzaklaşır bazıları babalık duygusuyla eve daha çok bağlanır bilemeyiz 😞
Mutlulugum Herkes « genelde cocuk size ugur getirir « falan diyor ama bence oyle degil. Ya bebek icin yuvanizi duzeltirsiniz yada ayrilirsiniz canim. O ikinizin arasi. 👋🏽💋
Selim_Alparslan Canım barıştık diyorsun sende ki o zaman eşin bağlanmış bırakmak istememiş yani az çok tanırsın eşini .
Elifff1504 Nilemyus eşimle birbirimizi çok severek evlendik bana aslında çok düşkün her dediğimi yapar sadece o pislik arkadaşları aradığında dayanamaz gider ve biz kavga ederiz bütün problem bu insallah düzelir ve o arkadaşlarından kurtulur 😪🙏
Bskrt Elifff1504 hamilelik sayesnde belki gitmekten vazgeçer Biraz naz yapın yalnız bırakamasın, başım dönüyor iyi hissetmiyorm falan deyn onlar aradığında Böyle oldukça belki uzaklaşır