Tgcycl Kızlar nasıl geçiyor hamilelik doktora gittiniz mi yakın zamanda? Ben bugün gittim ck şükür bir sıkıntımız yok boyu da 1.66 cm olmuş 😌🌸
Civcivinannesiii Tgcycl yaa inanirmisin ne zamandir aklimdaydin napti diyensuan seni gorunce cok memnun oldum 🌸
Sermec27 Tgcycl sen 8 haftalık mı oldun canım maaşallah inşallah doğum hikayesi de yazdığını görürüz Rabbım evladını sana bağışlasın inşallah 🤲 🥰
Tgcycl Civcivinannesiii ay 8 haftalık olduk bugun ck sukur bu zamana kadar cok uzuldum zorlandım ama sukur ki gebeligim cok rahat sorunsuz geçiyor
Civcivinannesiii Tgcycl gozun aydin canm iki ayliga azcik kalmis. Gebelikle ilgili bi sorun yasamadin ya insallah ikizmi bide tekmi
Asli0611 Bende bugün itibariyle 8 haftalık oldum ama daha kesem yeni oluştu cuma günü 0.67 cm di inşallah ilerleyen zamanlarda bir sorun ile karşılaşmam geç olsun temiz olsun🙏🏻
Edahoso Merhaba güzel anneler🌸 Ben de 8+2 yim bugün. Yarın randevumuz var, henüz kalp atışını duyamadık yarın inşallah nasip olacaklar 🤲🏻🥰
Minikbirkalp 9+1 olur mu ☺️ bugün gittim doktora hafif lekelenmem oluyordu o da kan uyuşmazlığından kaynaklıymış iki tane iğne verdi ilişkiyi yasakladı kalp atışını duyamadım ama gördüm o minik kalbinin atışını 😍😍😍
Yeniadayyy Tgcycl bende geçen salı günü kesem göründü yarn kalp atışı için gel dedi dr birwz riskliydi gebelğm kesem çok geç gösterdi değerlerimin çok yüksek olmasına rağmen. Yarın şçin kalp atışı erken değilmi Yaa kızlar