Ccgdm Aynursekmen bizde araştırıyoruz bekonun şuan indirimde 3.799 TL güzel duruyor alan da var memnunlar
Ozlemyvz Aynursekmen ben de bir süredir araştırıyorum robot süpürge kullanan arkadaşlarıma da sordum hepsi roborock 6 yı tavsiye etti şimdi fiyatı biraz yüksek düşerse onu alacağım
[silindi] Aynursekmen Roborock S50 aldım çok memnunum tavsiye ederim. Biraz pahalı ama diğerleri ile uğraşmaktan iyidir. Kafanız rahat eder.
karakiz1 Ccgdm Haddim deildir belkide ama size tavsiyem bekoymus vestelmis almayin ilk cikan her zaman iyidir uxomi roborock almak varken neden beko o parayi bunlara verin derim ben
nursdgn Xiaomi mi robot 1C vacuum mop Ben bir senedir bunu kullanıyorum haritalama silme ve süpürmesi var çokta memnunum hamilelikte gerçekten cok kurtarıcım oldu , alıcaksanız xiaomiden baska düşünmeyin derim
Hilallllllll Roborock S5 arkadaslarimda var ve instagramda bir kac kisiyi takip ediyorum farkli modelleride kullnamislar en iyisi bu oldugunu soyluyorlar fiyatın inmesini bekliyorum cok arastirdim bende
nursdgn Aynursekmen halılarda takılma yapmıyor sadece püsküllü olduğu için benim halılarım bazen ona takılma yapıyor yoksa halıyı falan süpürmesinden cok memnunum