Burcusahinnn Kızlar covid geçiren oldu mu, nasıl atlattınız, nasıl belirti verdi, bebeğinize bi zararı oldu mu?
Asyaveannesi36 Burcusahinnn ben şuan covidim 11.günüm rahat geçirdim burun tıkanıklığı ve hafif boğaz ağrısı ile ama ihmal etmeyin doktorunuzla sürekli irtibatta olun kan sulandırıcı gerekebilir ben bugün kontrole gittim covidden dolayı bebeğimin suyunda azalma var dedi sürekli takipte kalalım dedi 32+2yim
mom3516 Burcusahinnn canım öncelikle merhaba. Ben 12. Haftama gireceğim 1 haftadır çok kötü hastayım grip gibiydim açıkcası burnum tıkalıydı boğazım gıcıklanıyordu. Dün gece ansızın koku tat gitti ben biraz burun akıntısına güvenip covid değilimdir dedim ama görümcem pozitif ve onda da bu belirtiler varmış. Malesef test verdim sonucunu bekliyorum şuan
demet2020 Burcusahinnn altı aylık hamileyken korona olmuştum. Bel ağrısı, tat koku kaybı olmuştu bende. Kızım doğalı altı ay oldu sapasağlam elhamdulillah. 8 aydır tat koku yok ama hala. Coraspin kullanmıştım bir de ben kovidken dr tavsiyesi ile. Bol su içmenizi öneririm çünkü kovid amniyon sıvısında azalmaya neden olabiliyor. Geçmiş olsun 💐
Betuss13 Burcusahinnn bende dün pozitif çıktım. Tat koku hariç büyün belirtiler var. Dün ateşim yükselmişti şuan yok şükür. Heryerimde inanılmaz ağrı var özellikle bacaklarımda. Öksürüğümde var. Aspirin c vitamini parol aldım. Doktorumda ateşin yükselirse covid servisi olan bir hastaneye git dedi. Umarım sağsalim atlatırız. Bende çok korkuyorum. Ama moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Bol sıvı meyve kemiksuyu ve probiyotik ürünler tüketiyorum. Herkese allahım acil şifalar versin. Bol bol dua edin bizlere 😓
Burcusahinnn mom3516 bende de yalnızca burun akıntısı var başka hiç bir belirti yok her ihtimale karşı akşam test vericem inşallah negatif çıkar ve bebeğimi etkilemez çok korkuyorum😔
mom3516 Burcusahinnn siz ihmal etmeyin ben burun akıntısının covidle alakası olamaz dedim ama bilmiyorum sonucum akşam çıkacak. Çok korkuyorum bebişe bişey olacak diye. Allah bizi ve bebeklerimizi korusun
mom3516 Burcusahinnn pozitif çıktım şuan ekipler gelip hastaneye sevk edicek gebe olduğum için 😭😭😭 o kadar üzüldüm ki
cilos1987 Ben 30 haftaligim.covidimin 3 Günü.5 gündü rahatsizim.tad koku gidince test verdim.pozitof ciktim.ihmal etmeyin.bana tedavi verdiler.antibiyotik ve kan sulandirici igneye basladim.benim ağır geciyo.
Akturk cilos1987 çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşmeniz dileğiyle. bende covid geçirdim yeni bitti karantinam kan sulandırıcı kullandım ama 4 gün sonra gözümde kanlanma olunca bıraktım ama doktorum kullan dedi bugun sordum doğuma kadar siz ne zamana kadar kullancakmışsınız?
Senaoztrk demet2020 merhaba benim 15+4 haftalık gebeyim bugün karantinamin 7. Günü bende normalde birergun arayla çorasprin kullanıyorum doktorum hergun kullan dedi ve günde hergun 3 lt suyu mutlaka tüket dedi çok sikkat ediyorum hergun tüketiyorum sizde suyunuzu bol tukkeyince bebeğin suyunda herhangi bi azalma vs çıkmadı dimi
Senaoztrk Bende bgn covid testinin pozitif olduğunu öğrendim😢😢 14+5 haftalık gebeyim normal grip gibiydi ama koku gitmişti dün dedim test vereyim ne olur ne olmaz sonucun hiç pozitif olcagino düşünmedim 😭😭 2 doz aşımı olmuşum iyi’ki dokorum hergun çorasprin kullanmami ve kan ilaçi vitamin vs onları yazdı bana bide günde 3 lt su kesinle tüket dedi akşam erken yaz sabah erken kalk çok önemli dedi inşallah bı an önce sağ salim atlatırız
demet2020 Senaoztrk yok, bilhassa doktora sordum. Azalma yok dedi. Sürekli su içiyordum gün içinde. Suyu ihmal etmeyin. Beslenmenize de dikkat edin. Bol bol sıvı tüketin. Çok geçmiş olsun 💐