Mucizebebellerim_ Kızlar mutfak dolap kapaklarımı değiştiricem gri rengi çok el izi leke oluyo çocuklarla temizlik yapmak zor ama çevremin yarısı parlak lake yaptır diyor yarısı mat sizce hangisi iz yapmaz daha kolay temizlenir
Aag06 Mucizebebellerim_ ikiside iz yapar gosterir bendeki beyaz parlak hergun siliniyor iz belli parmak izi falan anneminki beyaz matti o da ayni sekilde hergun silerdi belli ederdim lekeyi 🤷🏻♀️
Mehtap_93 Mucizebebellerim_ parlak lake cidden en ufak izi gösteriyo mat beyaz country tarzında yaptırın süper
Seher_yakup_mercimek Mucizebebellerim_ bnm parlak gösteriş olarak güzel ama izi belli ediyor mat daha az gösterir canm
Busrabaksii Mucizebebellerim_ benim dolaplarım mat ve iz belli etmiyor. Parlak olduğunda izlerle beraber parlıyor
Selin12- Mucizebebellerim_ canım benimde beyaz gri dolapların ben benimkiler mat komşumun parlaktı çok zorlanıyordu
marbling10 Mucizebebellerim_ mat kesinlikle mat, hem daha asil daha güzel duruyor. Hem lakede su izi el izi silme izi her şey bellli oluyor boşuna değiştirmiş olursunuz
Clementinee Mucizebebellerim_ Çekilin Mimarınız geldi 😅 Parlak lake kiri lekeyi çok belli eder ve çabuk çizilir. Parlak lake mat lakeye göre maliyetide daha fazladır. Burda önemli olan nokta eğer kullanılacak alt malzeme ağaç kaplamayda ister istemez parlak lake kaplamada belli oluyor dalgalanma. Bu durumda tercihiniz eğer parlak lake olursa yaptırdığınuz yerin işçiliği ve kalitesi çok önemli 😇 Yoksa parıl parıl olsun üç kuruş fazla olsun diyip hevesiniz kursağınızda kalabilir.