GoncaClk Sağlıkla gelsinler 🤗 olsun zaman var daha halledersiniz hepsini yeterki vakit uysun 🙏 bizde cinsiyet ile başlarız demizfik 14 te öğrendik 15 ve 20 hafta arasi her seyi oldu şimdi sadece beşik dolap ve arabası kaldı onlarida bu ay düşünüyoruz almayı tekatil vs urunlsri hazir hepsi banyo ürünleri vs , dolabı alınca artık yıkayıp kaldırmak kalıcak bende 4.ayda başlayıp 6 da dinlenirim dedim iyle oldu , ailelerimiz çoğu şeyi hediye etti bir anda oldu hepsi bende kızıma yapmak istediklerimi yaltim battaniye örmüştüm isimli kapi süsü emzik üçün anne kız bandi ve terligmi yaptim sonrasında pijama takimi buldum , ona uygun kızıma isimli çıkış diktirdim hediyeliklerini yaptım lokum kutularını hazifladjm sona doğru içini hallederiz hazır olur geçende de yaptığım konsept ile çekim yaptik hatıra kalmadı için , siraya koyup hallettm bende hepsini 🤗 15 20 hafta arasi bir anda oldu her seyi herkes bir şeyler almış biz esmle sadece yorgan pike alr açma minderi babynest vs aldık diğer battaniye ve giyim turu olanlar hep geldi almadık onlardan eşim kızına dünya kız çocukları gününde hediye almıştı 3 lü takim bende dogum gunundr esike pasta yapip beşiktaşlı takim almistm, geçende akrabamlarmz mama sandalyesi almışlar, daha zamani var ama olsun ileride kullanılacak 🤗 inşallah sizinde gonlunuzce olur her şey ❤