Glstn Canım kendini hiç sıkıntıya sokma benim doktorum 6-36 haftaları arası izin verdi tedavini yap iltihap bebeğe daha zararlı dedi. 10.haftamda çektim ilk ve bu diş ağrısı dayanılacak mesele değil doktor bana çekilecek dedi geçti diye kıyamadım çocuğa çektirmedim ama 3 kere daha tekrar etti aynı yerden iltihap kaptı dişim. Cuma günü çektirmeye gittim doktor iltihap var yine dedi antibiyotik verdi kullanırken bu sefer dışa doğru iltihap yapmış ama öldüm öldüm dirildim bugün. Bide izmitteydim ablamda dişçiler kim bilmiyorum neyse çıktık dişçi aramaya haftasonu herkes erken çıkmış bi tane dişçi bulduk neyse sağolsun iltihapımı akıttı çok rahat ettim. Asıl iltihapı dışarıya çıkan yapmış diş içindekinde o kadar yok dedi. Çektirmediğin taktirde aynı yerden diş yine tekrarlıyor bu haftaiçi randevum var gidip çektirecem çünkü bu diş dayanılacak gibi birşey değil yaşadım biliyorum. İhmal etme doktora git işlem yapsınlar şuan sen acı çekiyorsun ya inan ben bi değişik oluyorum çünkü o ağrıyı biliyorum. Çok geçmiş olsun 🙏🏻 Acile gidip parol serumu ye bi tane rahatlatır biraz beni rahatlatıyordu zaten 10 dakika birşey sürüyor sonrası ohhh rahatlık.