karauzumannesi Deneyimli anneler kanala girmiş 2 cm acıklıgım var nst sancı cıkıo ama beklenti karsılamıyo bebegm sürekli kasılıo nezmaan dogum gerceklesır bu sekılde olan varmı
EbrarLinaBebek karauzumannesi bilgim yok üstte kalsın merdiven çık in ve squat yap canım açılan hızlanın istiyorsan belden aşağısı sıcak suyla yıka ben daha hiç doğum yapmadım ama forumdan hep bu tavsiyeleri gördüm.
Miros karauzumannesi hareket etmeni yasaklamadilarsa hareket et canim yukari asagi egil kalk sabit durursan acilman artmaz eve gonderdilerse sicak suya otur benim 2 cm acikligim vardi ilk kizimda iki gun sonraya gel demislerdi ama bünyeden bunyeye degisiyor aciklik
Bskaymazz1 karauzumannesi Benimde o şekilde nişanım falanda geldi ama 39+2 de doğum yaptım squatlarla yürüyüşlerle destekledim temizlik yaptım doğumum da kolay oldu çok şükür doğumhaneye girmemle 15 dakika içinde doğum yapmam bir oldu 😇 Allah sizide bir avazda kurtarsın inşallah
Haticeey karauzumannesi 39 oldum bugün gittim sancım çıkıyor ama hiç açılma yok 1 hafta daha bekleyelim bebeğin suyu iyi dedi olmazsa suni verecek
karauzumannesi Miros 2 gündür o kdr yürüyorum ki sıcak su plates artırdım daha cok yapıorm agrım yok bebegm kasılıo sık sık sizn 2 gin sonra devam ettmi acıklıgınz agrıyla mı gttnz yada
Miros karauzumannesi ya bana 2 gun sonra gel dedi ama o gun bebegimin kakasini yapip yeme riski vardi suni sanciyla.mecbur dogumum baslatildi
karauzumannesi Bskaymazz1 açıklıgım olsa suni ile desteklerler ama sürekli de gidip acılmam artkmıs mı dıye baktrmak istemıorm
Meryeminannesi1- 39+4 bende bekliyorum kendi gelmezse Perş suni sancıyla doğurcam bir buçuk parmak dedi açıklığın inş aksi bir durum olmaz sezeryana alınmam suyum biraz azalmış çünkü
karauzumannesi Miros keşke banada deseler baslatalm suniyle diye ama demediler biraz daha beklicem agrım olunca gderm
Bskaymazz1 BaLLikom44 Canım ağrı değil de benim 10 cm açıklığım vardı ama çocuğun kolu ters geliyor diye kesti 6 dikişim var dikişler sızlıyor dikişim olmasa çok rahat olurum normalde doğum yaptığım zaman kuş gibi hafifledim yani göbeğim falan hep gitti 8 gün oldu 😇
Miros karauzumannesi insallah rahat bir dogum gecirirsin kuzum tum dualarimiz seninle🤲 sen gönlünü.icini ferah tut
karauzumannesi Haticeey evet kuzu 38 şuan da bnmde 2 cm acıklıgım var knaala grmiş bbgm cok kasılıo sancı cıkıo ama beklentılerını karsılamıo agrım yok
Haticeey karauzumannesi Benimde ağrım var canım baya kanala girmiş Bebeğimde çok kasılıyor ağrı veriyor ama bu şekilde devam ederse açılma olur dedi bekleyecez bakalım 1 hafta daha inşAllah suniye gerek kalmadan gelir bebişim
karauzumannesi Miros valahi şuan aglıyorum sürekli arayıp msj atıyolar 3 gün once dedm hastaneye gdyrm böle böle sıkıldm artk arayıp sormalarndan allah razı olsn 🤲🏼 Cümlemiz inş