Rukiss- Sevilesi Anlatayım tabii 💓MHRSden direkt randevu vermiyor. Cerrahpaşa tıp fakültesi online randevu kısmından giriş yapıyorsunuz ekran açıldığında öğretim üyesi özel muayene kısmından kadın hastalıkları ve Doğumu seçip prof. Doktor Ali benian’ı seçiyoruz ☺️ Sadece kendisi detaylı yapıyor çünkü diğerlerinden almayın randevuyu. Ekran karşısındayım hatta baktım şimdi yarına ve pazartesiye randevusu mevcut
ipekercan ben bugun 500 tl ye bursa hayat hastanesinde yaptirdim sehir hastanesi cok gec verdi randevuyu orasi olmadi hemen sonuclarimi aldim hem devlete hemde ozele gidiyorum ozelde olan doktorum bakti simdi devlet hastanesindeki doktoruma gostericem
B8use Emine131019 perinatoloji bölümünden randevu alıyorsun fakat randevu vermiyor sistem bir aydır Hatay ilinden ve Gaziantep ilinden randevu bekliyorum yok özeller 600 tl vb fiyat istiyorlar yüksek ihtimal detaylı yaptirmicam ilk kizimda yaptırmıstim buna kısmet olmadı
DilekCaner Unsalailesi Randevu için talep oluşturulduğunda bildirim geliyor. Onu takip ederek aldım. Biraz şans biraz hızlı davranmak gerekiyor.
DilekCaner Hilal56 Tabi tabi gittiğimde bilgilerimi aldı ne kadarlık gebeyim vs. ikili testimin sonucuna baktı sonra detaylı ultrasona aldı doktor.
Erdogannurcan Emine131019 Ewet çektirdim ama insanın içine kurt düşürüyorlar bebeğin ensesi kalın dedi moralim çok bozuldu tekrar özele yaptırdım öyle bşy olmadığını söylediler yanı çocuğu down sendromu dediler
147258 Bende İstanbul’da yaşıyorum Cerrahpaşa Hastanesi’ne gidiyorum orda yaptırdım sadece muhane ücreti verdim