dilarasrbst ard arda coştu uyutmamaya yeminli gibi 😂 gündüz ses seda yok ne zaman yatmaya niyetlenirim coşar bizim kız 😍😂
NesrinDefne dilarasrbst Kızlar cadı oluyor şimdiden başladı di mi 😂😂 Benimkinde pek ses seda yok minikliğine veriyorum 😂😂
dilarasrbst NesrinDefne Sabahları uyandırmayı geceleri uyutmamayi çok sever 😂 biraz erken basladi yaramazliga ama neyseee 😂😂 bide en rahat zamanlarin derlerrr 😂
NesrinDefne dilarasrbst Her zamanın zorluğu var doğana kadar tek biz çekiyoruz doğduktan sonra babalar da paylaşacak yaşasın 😂😂😂
Zekiyetufan43 Benimde bi sağ bi sol 12ye dogru başliyor gece ben uykuya dalinca oda uyuyor galiba yavrum napsin tek basina ordaa 🙂)
NesrinDefne Zekiyetufan43 Forum kısmına gir ordan sol üstteki şeritlere tıkla profil yazıyor oraya gir girdikten sonra resim ekle bölümü var görürsün zaten orayı
Merve5575 Zekiyetufan43 sürekli ağzım kulaklarımda geziyorum oturup saatlerce göbeğimi izliyorum sanırım eşim delirmeye başladığımı falan düşünüyor 😀😃😃
Selindereli Bizimkinide hıçkırık tuttu geçmeyince oğluş kıpır kıpırdı sinirlendi galiba yeni geçti sesi çıkmıyor uyudu sanırsam😀