Cglnrskmk Merhaba kızlar Gebze’de detaylı ultrasonu nerede ve kaçıncı haftada yaptırdınız ? Ücreti neydi ve memnun kalıp kalmadığınızı söyleyebilirseniz çok sevinirim😊
Esra-57 Cglnrskmk ben Çayırova da oturuyorum nasıl bilmiyorum ama Çayırova tıp merkezinde en son 400 tlydi ben tatile sinopa gidince yaptırdım orda da 250 tlydi 🤭
Ggalparslan Cglnrskmk merkez prime hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum fiyatı 800 tl dediler şuanda 17 haftalığım yaptırınca tekrar yazarım
Cglnrskmk 1suranur1anne ne kadar sürüyor peki ? Sonuclara kendi de bakıyor mu yoksa kendi doktoruna mı götürüyorsun ?
1suranur1anne Cglnrskmk 45 dakika kadar bakıyor herşeyi söylüyor zaten gerekli görürse 30. Haftalarda tekrar bakıyor ücretsiz ben sonuçlarımı kendi doktorumada göstermiştim
Cglnrskmk Ggalparslan ben de aradım orayı merkez prime 800₺ , merkez 500₺ Dedi. Uzmanlar farklıymış. Siz yaptırınca yazarsanız sevinirim 🥰
Ggalparslan Cglnrskmk doç dr reyhan ayaz diye bir doktor geliyormuş dışardan o çekiyormuş bilgi veririm çektirince