Natcan Kızlar ikili ve dörtlü test Her gebelikte zorunlu mu yapılıyor ben 2 Li testi yaptırdım sonuçları aldım az önce doktor mesaj yolu ile attı notunda 4 ‘lü test yapılacak diye yazmış bu bir sorunun mu olduğunu gösteriyor yoksa Her ikisi yapılıyor mu
halimos25 Natcan bence zorunluluğu yok. Bizim bugun kontrolümüz vardı doktor ikili yapalim dedi biz zorunlu muyuz dedik hayırr sadece down sendromu riski olup olmadığına bakıyoruz sizin kararınız dedi. Bizde yaptırmak istemedik tamam dedi yapmadi yani. 4 lü ne tam olarak onu bilmiyorum ama
Beyzabeser Natcan ikili test sonucuna gore oneriyorlar dortlu testi. Suphede kaldigi bor deger gorurse doktor o zaman dortluyu oneriyor herkese onermiyorlar
halimos25 Natcan bugun bana söylediği ikili test down sendromu içinmiş öyle demişti bilmiyorum az önce forumda biyerde yine okumuştum ikilinin down için olduğunu ama bilemem tabi☺
Natcan halimos25 canım yaptım artık ikili yi 😂ben 4lü isteyince şaşırdım birinci gebeliğimde yaptırmışmıydım yaptırmamışmıydım diye unuttum acaba bi sorun mu var ikili sonuçta ondan mı istiyor 4 Lütfü diye düşündüm ama ikisi yapılıyormuş
Natcan halimos25 doktor da prf olunca işine karışmak istemiyorum ne diyorsa yapıyorum ☺️ Kaç haftalık gebesiniz
halimos25 Natcan anladim canım sor bi bence doktoruna zorunlumuyum diye yada sorun mu var diye falan ozaman net sonuç alırsın 🤗 inşallah öyle bisey olmaz Allahin izniyle içini ferah tut 🤲