elaweannesi Rahime_47 arzum benim wakumluyor resmen gelen yardımcılarımda bende memnunum tawsiye ederim
Sema_18 Rahime_47 Arzum 4088 olimpia power a bakabilirsiniz. Ben onu kullanıyorum ve çok memnunum. Sessiz çalışıyor ve çekim gücünun kademeleri var 5 kademeden oluşuyor ama ben genelde 1 veya 2 de kullanıyorum emiş gücü çok kuvvetli. Özellikle halıları temizlemek için turbo başlığı var. Memnun kaldığim için annemlere de aldırdım😅😅
elaweannesi Rahime_47 şehir dışında annemdeyim balım foto atardım yoksa ama netten bulur atarım birazdan sana aynısını
Sdadmrbas Dyson çok iyi kullanan yorumlarında ama bütçe meselesi. Bende arnica tesla premium kullanıyorum 1 senedir evliyim çekimi hiç azalmadı halıyı kaldırıyor enn son güç ayarında öyle zor süpürüyorum yani öneririim
oglusumbenimcanm Rahime_47 Philips XB9185/07 Marathon Ultimate 650 W Alerji H13 Filtreli Toz Torbasız Elektrikli Süpürge
RabiaYZC9 Phılıps maraton serisine bakabilirsiniz çok güzel temizliyor incecik kum tanelerini bile topluyor daha profesyonel bir şey düşünüyorsanız aura clean max yada rainbow temizlik robotu bakabilirsiniz