babymiracle Ikili haftasını geçirmeden uygun bir vakitte alın derim 11 ve 14 hafta arasi , 12+2de kontrolümüz vardı doktorumuz her seferinde detaylı bakıyor ikili tarafama haftasinda da 18 24 detaylı haftasında da detaylı bakti hatta ailelerimizleydik cinsiyeti hep beraber öğreniriz dedik fakat minik cok hareketliydi göstermedi kendini, ultrasonla her seyi anlattı kan tahlili verdik 1 haftaya çıkıyordu sonucu araya 30 ağustos vs girdi doktorumuz yerinde yoktu 1 eylüle gelin dedi bize 14+4te gittik ilk baktık yine göstermedi kendini aslında doktorumuz ilkte görmüş emin olmadan söylemek istememiş, yarim saat sonra yeniden bakalim gormeden gondermeyelim dedi yarim saat sonra yeniden baktık ve kizimizi gördük, akşamı da ailelerimize supriz yaptık biz cinsiyeti öğrendik onlarla paylaştık , doktor öncesi doktor kitapları ile haftmı takip eduyorum banu ciftci esra cabuk vs doktorlsrin kitaplarını edindim oradan da bilgi ediniyor yine doktoruma soruyorum , en basinda 6+4te doktor şanslı ailelerdensiniz demisti hic bulantı kusma yaşamadım bebek gelisimi de haftasına göre önde gidiyordu buda iyi beslendiği içindi ben her gittiğimde soruları soruyordum ve çok ilgli hepsini yanıtlıyor, ultrasonda da detaylı anlattı ense kalinligi vs ozellikleri ve olmasi gereken degerleri soyluyor her hafta olduğu anlattigi gibi bu haftada detayli anlatmisti sonrasında kan sonuçları çıkınca onlarida detaylı şekilde anlattı çok şükür 3 lu taramaya gerek kalmadi saglikla ilerliyoruz suan 25+6yiz🤗