Ahsendsl Kumru_ benim büyük oğlum 38. Haftadan sonra döndü. 39 da da doğdu. Doktorumun kendi bebekleri de son gün dönmüş 😬
Papatyaa38 Kumru_ normaldir cnm ben daha bugün gttim 37+1 2900 kızım doktorum normal dedi 36 da doğum pozisyonu aldi bzimki
Papatyaa38 Kumru_ banada başlarda az gibi geliyordu ama normal onemli olan sağlıklı olsun bebisler alırlar kilo doğuncada hiç sitres etme 😊
Elaz Kumru_ kilosu az sanki ama sağlıklı olsun boşver ben 31 haftalikken batırdım 2250 gramdı şuan 34um ne kadar bilmiyorum
Deletedmom23234 guzelbebegimmmmm evet evet doğru genellikle vajina tarafında oluyor gebelik haftası ilerlediğinde ve kasıkta hissediliyor. Bebek büyüdükçe göbek deliğinin yaninds hissediliyo hareketler 🤭
Gizemcetinn Kumru_ 34+3 teyken 3 kg Dı. Muz süt ceviz üçlüsünü hergün tüketiyorum ara öğün olarak eğer kilo aldırmak istersen diye yazayım dedim
Kumru_ Gizemcetinn Tesekkur ederim ben deniyim o zaman. Ceviz pek sevmem ama bı sekilde tüketicem artık 🌸
Annekusum 34.haftada 2640 dı kilosu simdi 37+1 iz cuma kontrolum var bende merak ediyorum kac kilo oldu acaba ama benim bu ara cok iştahsizliqim var mide bulantilarim geri ben kilo almadim son 1 ay bebekde fazla almamiştir diye tahmin ediyorum 🙈