MMmommy demethanim aman kaynanan çok istiyosa yeniden doğursun 34 beden olsun 🤣 doktorun ne dedi diyet galan yap dedi mi
demethanim MMmommy gebelik sekeri yok, herşey normal, hareketi arttır dedi, regenesis Max vitamin kullanmıştım 5 haftada 5 kilo yaptığı için bıraktık, geri kalan herşey norm
marbling10 MMmommy ben geçen hafta 32+0 da tartıldım, 14 kilo almıştım. bugün tekrar bakayım bakalım :D yarın 33+0 oluyoruz
MMmommy mom8327 valla öyle . O postlara girince bi ben kilo aldım herhalde diyip çıkıyorum 🤣🤣🤣🤣 hahahahaha
Evrim1906 MMmommy oğlum da 55le hamile kaldım 75le doğuma girdim şimdi bu arada sezeryanla doğum yaptım 5 yada 6 ay içinde eski kiloma döndüm 55 bana yaradı mı desem yaramadı mı desek tekrar hamile kaldım 55le şimdi 18+3üm ve 4 kilo falan oldum. Bu arada oğlum 13 aylık çok hareketli bir bebek galiba o yüzden fazla kilo almıyorum. Peşinde koşmaktan akşama pertim çıkıyor
Cigalde Nuraykk ben de 26haftalığım diyetteyim şekerden dolayı sadece 2kilo aldım 🤭bebek zayıf doğmaz umarım