sudamlasi Htcisml düşük tehliken mi vardı eğer yoksa hastaneye gitmelisin Dr un no su varsa Dr u da ara canım
Bskrt Htcisml benm de oluyordu doktorum ilk aylarda pembe ve kırmızı kanama tehlikeli, kahverengi önceden içerde olmuş kanamanın atılmasıdır dedi Ama yine de devam ederse doktora gitmelisiniz
SyhnHtp Htcisml benimde o haftalarımda yerleşme kanamam olmuştu bir damla koyu kahverenklerinde ama sen yinede ara doktorunu progestan hapı vermişti bana 12. Haftaya kadar kullanmıştım. Sende doktorunu ara ve mümkünse git doktora hemen. Bu arada da yat uzan dinlen derim.geçmiş olsun çok canım
Selim_Alparslan Canım 7. Hafta da yerleşmeye bağlı olarak bir kaç kan veya lekenme görebilirsin bir sitede okumuştum ama yinede git her kanama düşük tehlikesi yaratabilir kısa zamanda önlem alınabilir . Acile gitmelisin
Htcisml Selim_Alparslan kanama gibi degil leke gibi dusuk tehlikemde yoktu cinsellik yok zaten dr um yasak dedi
Yas35 Düşük tehlikesi veya yerleşme kanaması olabilir. Doktoruna danışman gerekir. Ama mümkünse bu dönemde dinlen ve cinsel temastan kaçın. En azından muayene olana kadar.
Selim_Alparslan Htcisml bizde yapmıyoruz canım bende 7 haftalığım doktorum riskin yok ama ilk 3 ay önermiyorum ama hepten olmasın demiyorum olursa çok zorlamadan ve az olduğunca dedi fakat ben korkuyorum bebeğime bir şey olcak diye o yüzden istemiyorum en azından 4 aya kadar
Htcisml Acile geldim kizlar korkulcak bisey yokmus hatta bu kadarmi falan diye kucumsedilr 🙈 dr umu aradilr bi hap igne serum yatiyorum 😐🙁
deletedmom6295 Htcisml bu her hamilede olmuyor. bazen yerleşmeye bağlı bazen içerdeki küçük damar çatlamaları bazen de düşük tehtidi. sebebini anlamak için mutlaka doktora görünmek lazım. ihmal etmeyin
iremby Htcisml kesinlikle doktoruna gözük. Dusuk tehlikesi olabilir. Benimde 8.haftamda leke olmustu sonra 9.haftada kanama oldu. 2 kere yattim hastanede igne serum ilac verdiler. Riske atma boyle bir durumu.
Melikezturk Htcisml tavsiyem doktora git canım daha sonra pismanlik duyma geçmiş olsun inşallah düşük falan yapmazsin yerleşme kanamasidir inşallah
Htcisml Melikezturk Acile geldim kizlar korkulcak bisey yokmus hatta bu kadarmi falan diye kucumsedilr 🙈 dr umu aradilr bi hap igne serum yatiyorum 😐🙁
Htcisml Kalp atislari en gec nezamn duyulmasi gerekiuo siz nezamn duydunuz 7.hafta 1 gunluk hala duyamadik