Mercimegim4 https://resimyukle.io/r/limg8MbY4Q Kızlar ben biberon ve emziği kaynamış suyun içinde 4 dk kaynattı bu hale geldiler eskimiş gibi şeffaf değiller bulanıklar neden böyle oldu yaa 😭
Tomriskose Mercimegim4 düzelmez canım ,temizliği için bitkisel biberon temizleyici deterjanlar var ben green Clean kullanmıştım,ya da kaynamış sıcak suya 1 kaşık karbonat atıp o suyun içine atabilirsin emzikleri
Sedefavc Mercimegim4 canim onu bı yikasana soğuk suyla. Baktın geçmiyor içme suyuyla 1dk kaynat sadece
Sedefavc Didemf Hayir ozellikle biberon kaynatılır kullanıyorken de düzenli kaynatmaniz lazım zaten kutu da yazar
Mercimegim4 Sedefavc Ay öyle yapcam arıtma suyunun filtresi kirli diye yapmadım ordan çeşme suyuyla yapmıştım. Elimi sürdükçe beyaz tortu geliyor parmağıma kireç resmen
Sedefavc Mercimegim4 sen biberonun kabini attın mı arkada ne yazıyor canm kaynatılır bu arada hijyen açısından
Mercimegim4 Sedefavc kaynatılır yazıyordu Philips kendi sitesinde 5 dk kaynar suda kaynatılır yazıyordu 3 4 dk kaynattım 5 dk olmadı bile
Sedefavc Mercimegim4 Kirec olmuş sen bi dediğim gibi dene olmadı arkadasin yazdığı gibi karbonat la denersin
Mercimegim4 Sedefavc valla kireçmiiş hep elimle resmen tortu geldi tekrar arıtma suyuna soktum çıkardım. Duru yıkadıklarım hafif geçti de emzik kapağını bulaşık deterjanı ile yıkadım eskisi gibi oldu. Hepsi bulaşık deterjanı ile yıkansa olmaz demi. Gidip biberon temizleyici mi alsam
Sedefavc Mercimegim4 canım yikayadabilirsin ama kaynar suyu aç cesmede aşırı iyi durula. Bikereden bişey olmaz sonra alırsın bitane. Suanlik öyle yap