bsraugr Kızlar selam bu ay mfk denedim reglime bir gün var ve testim böyle çıktı gözlerim doğru görüyor değil mii
Geha08 bsraugr tebrik ederim öncelikle♥️ mfk da nelere dikkat ettiniz acaba bu ay bende denemeyi düşünüyorum
bsraugr Geha08 @Sevimlianne_adayi @1mucize_bekleyis @designermom kızlar çok çok teşekkür ederim Rabbim en kısa sürede sizlere de nasip etsin şimdi kan verdim sonucum 20.81 çıktı 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Mfk yönteminde önce folik asite başladım ben ayrıca eşimle birlikte d vitamini ve arı sütü bal polen karışımını kullandık, ben bu süreçte diyetteydim yani diyetisyen kontrolünde beslenmemi vs düzenledik. Adetim 7. Gün bitti sonra ilişki sıklığı 10. Gün-12.gün-15.gün oldu hatta 16. Gün yumurtlama ve 17. Gün çatlamaydı ama değerlendiremedik maalesef. Başka bi şey kullanmadık
1mucize_bekleyis bsraugr Evet hayırlı olsun cok guzel annecıgım ben buradayım diyor:) neler yaptınız yontem ıcerısınde bızede umut olurmusunuz
Mehi23 Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına almağı nasip etsin Allahım inşaAllah bu ay bende hayırlı haber alırım❤️
1mucize_bekleyis bsraugr teşekkürler Canım Rabbım sagoıkla huzurla kucağında aldırdın d vitamini olarak doktorun tavsiyesi ıle mı aldın 🥰
bsraugr 1mucize_bekleyis inşallah canım, instagramdaki bu mfk yöntemini söyleyen doktorun tavsiyesiyle aldım, gidip ölçüm yaptırmadım yani
bsraugr Cananyildiz canım yanlış hatırlamıyorsam 5. Günü gibi başladım çünkü o zaman haberim olmuştu bu karışımdan, öğrenir öğrenmez sipariş ettim