CS0932 mirayveannesiii Öğrendiğimde 5 haftalıktı. 83 kiloydum. Şimdi 10 hafta 1 günlük. 81.5 kiloydum bu sabah. Boyum 165 cm.
rabiaegilmez 79 ile hamile kaldım 14 hafta hiç kilo almadım son iki haftada tam dört kilo almışım 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Gebelik sürecinde diyetisyen eşliğinde veya kendi dikkat ederek kilo verenler var mı aramızda 🌸
minikkuzuannesi Kızlar diyetisyene gebe takipteki doktorlar mı yönlendiriyor. Bende kilo almaya çok elverişliyim 8 haftalık gebeyim 5 kilo almış gibi hissediyorum böyle giderse 🙂
Tazeanne0134 mirayveannesiii ilk hamileliğim de 92 ilk hamile olduğumu öğrendim 100 kilo doğuma gittim şimdi 87 kiloyum 13+1 haftalık hamileyim ve hâlâ aynıyım
SelinYakgul Merhabayenianne kuzum ben 85 ile hamile kaldım şuan 30+4 olduk 86 87 arası gidip geliyorum 🌸🎀
Merhabayenianne SelinYakgul wowww mükemmel gerçekten sanırım birazcık boğazlıyım ben🙈 24 haftalıpız 5 kilo aldım ağlamalıyım şuan 😭😭😭😂😂
Merveee_41 mirayveannesiii 79la kaldım 83e ciktim snrada 78e düştüm bebek aliyormuş ama ben almiyomusum insallah böyle devam eder
SelinYakgul Merhabayenianne herkes farklı kuzum 🌸🍀Bende 90 kiloları görmüştüm ama covit geçirdim o aralıkta yememe rağmen maalesef ki kilo verdim şimdi de sanki karnımda kurt var saat başı acıkıyorum 😂😂
Merhabayenianne SelinYakgul çok geçmiş olsun canım çok şükür atlatmışsın ne güzel ye afiyet bal olsun sanki bana duba gibi olacapım gibi geliyor 🙈😭
SelinYakgul Merhabayenianne yok yok vallahi ben olurdum olsaydım hem kilo alsakta ne yapalım annesi bebek istiyor 😂😂 kendimi ve eşimi kandırma stilim bu 😂
Merhabayenianne Fatas ayy bende 85 le hanile kaldım şimdi24 haftalığız 90 kiloyum😭😭 dayanamıyorum bacım 😂