oguzweannesi Kızlar cipsi kola çikolata tarzı şeyler yiyor musunuz ben tutamıyorum yiyorum azar azar cipsi falan ama suçluluk hissediyorum yanı sıra da 😑
AdenEva oguzweannesi 25. Haftaya kadar yememiştim ama kendimi kısıtladığımdan değil canım istememişti. Ama bu hafta öyle bi canım istyo üç öğün cips kola yiyebilirim
BabyLoveeee oguzweannesi valla ben dayanamıyorum cipsi nadir yiyorum ama kolayı iki günde bir bir bardak içiyorum nerdeyse duramıyom🤣
Nazlimom oguzweannesi koladan cok canim çekerse 1-2 yudum tadımlık içiyorum ama çiğ köfte her hafta yiyorum etsiz😂
Crnnn7 oguzweannesi aynııı ben de aşırı derecede canım istiyor dünden beri bunu düşünüyorum çoook pişmanım yedim bazen canım çok istediğinde 😔😔
oguzweannesi Fenogretmeni bende çiğ köfte yedim 1_2 kez ama cipsiyi bırakamıyorum kolayı bıraktım bir tek inadima hep cipsi alıyor babam eve görünce dayanamıyorum 🙄
Dryakbts Valla kuzum başlarda kendimi o kadar sıktım ki ne kola ne cips asla evede sokmuyordum yemiyordum. Şimdi saldım artık cipste yiyorum kokada gazoz da içiyorum çay da içiyorum arada çiğ köfte yiyorum. 😂