mervegemen- Nur_23 89 ile hamile kaldım. Şuan 35+4 101 kiloyum. 105 i görmeden dogururum insqllah🤣 senin kilon kaç
RumeysaNur34 Nur_23 aman aman ilk oğlumda 16 kilo aldım ama aç değildim en azından ikincide 10 kilo verdim hala mide bulantım var hiç tavsiye etmem 🖐️😔
Mavistez Nur_23 52ile kaldım 63le doğurdum 59la kaldım 67ile doğurdum Şimdide 60la kaldım 15, haftaligim iki kilo aldım
Elaz Nur_23 bebek saglikli olsun da gerisi cok önemli değil bana bebegin zayıf falan olcak diyorlar ama maşallah 34 haftaya yeni girdim şuan ne kadar bilmiyorum 31 haftalikken 2250 gramdi
marbling10 Aag06 hadi bakalım :D benim avantaj var 37-38. haftada doğum olacak inşallah. son 4-5 hafta bakalım çok almazsak iyidir
Aag06 marbling10 ay aman bisey olmaz verirsin yaa 😂 ben bu kadar vercegimi bilseydim hamileyken dahada cok yerdim diyorum 😂😂
marbling10 Aag06 ben zaten çok yiyorum Allah sonumuzu hayır etsin :D ne kadar sürede verdin sen ? doğumdan çıkınca kaç kilo gitmişti? 10 kilo gidiyor diyorlar ama
Dermin Merveelisa merve kanki nasıl kilo aldın kızzz taktik ver bende çok zayıfım 7 aylık hamileyim 44 kiloyum
Merveelisa Dermin hiç bilmiyorum 🤣 ama 60 ı da geçmiştim bı ara 65 deydim 33. Haftamda bulantı kusmam geri gelmişti doğuma kadar 60 a indim malesef
Semanurozgan Nur_23 62 kg ile hamile kaldım şu an 78 kg 30 haftalık oldum 🙈 inşallah gider bu kilolar
Kama7_ Kama7_ ben doğumdan hemen sonra 5 kilo atmışdım,ilk gebeliyimde.O da bebek,amniyon sıvı filan.Sonrasında da kilo atıyo insan çok kolay.10 kiloya kadar kolayca atan arkadaşım vardı.
Laleozkan_09 Nur_23 55 kiloda hamile kaldım. İlk zamanlarda çok mide bulantım oldu 53 kiloya düştüm belki daha da düşmüşümdür. 32+3 olduk şuan 60 kiloyum. Yediklerim bana yaramıyor kızıma yarıyor 🥰🥰🥰 inşallah doğuma kadar bu şekilde devam eder😅