bireylulmeselesii Kızlar kullanan var mı nasıl bir model ? Çok yüksek fiyat vermeden 2500 e kadar çıkabileceğim travel bebek arabası istiyorum. Alıp kullanan önerileri olan arkadaslari bekliyorum
Gunesim1 bireylulmeselesii ben aldım bebeğim henüz doğmadı bu gün yarın doğar. Ama çok içime sinerek aldım
bireylulmeselesii Gunesim1 kilo acısından 1 yaşından sonra zor kullanılır kapasitesi düşük falan diyorlar o yüzden takıldı aklıma biraz
Gunesim1 bireylulmeselesii yok be gayet büyük. 3 yaşa kadar gider. 3 yaşı rahat taşır bence. Bir de çok sağlam ürün ve 3 yaş yazıyor üstünde. Garantisi var markası belli. Ha 3 yaştan sonra da kullanmasın bence… Yani aslında kullanmadam yönlendirmem de yanlış olur mağazada incelemeden almayın hiç bir ürünü. Gerekirse mağazada bakıp internetren alırsınız. Civilde vardı babymall da da
bireylulmeselesii Gunesim1 ya kurulu ise sana zahmet yakından fotolarını atman mümkün mü yormazsam seni :)
Gunesim1 bireylulmeselesii canım bu gün açılmam başladı şu anda sancı çekip doğum bekliyorum. Akşama kadar doğar dedi hoca. Ben sana doğumdan sonra kendimi toplayınca atarım olur mu? Kraftın kendi sitesinde videosu fotoğrafları hep var. Sitesindeki gibi birebir.